Ik ben zwanger! Van moeder willen worden, tot werkelijk moeder worden! 

,De afgelopen maanden hebben jullie natuurlijk al kunnen lezen over mijn kinderwens, het stoppen met de prikpil en dan nu kan ik jullie eindelijk vertellen dat het gelukt is! Ik ben zwanger! We zijn in verwachting van een klein wonder!

Zo kwam ik er achter dat ik zwanger was

Omdat ik natuurlijk wel écht bezig was met het zwanger willen worden, was het voor mij al snel duidelijk dat ik over tijd was. Ik vroeg nog aan Judith: zal het dan nu toch eindelijk zo ver zijn? Maar Judith vond dat ik nog maar even moest wachten met een test. Het was immers al vaker vals alarm geweest. Na een paar dagen braaf gewacht te hebben kon ik het niet laten. Ik besloot toch eigenwijs een test te doen.

In shock, totaal verbijsterd, totaal van de kaart! De test was namelijk positief. In mijn hoofd had ik mezelf er al bij neergelegd dat het vast wel weer vals alarm was. Maar de test liet toch iets heel anders zien! Omdat ik het toch niet helemaal kon geloven ben ik gelijk naar de Kruidvat gereden en heb ik nog een test gekocht. En ook die was positief! WAUW!

Bellen of wachten met vertellen dat ik zwanger ben? 

Nou wilde ik niets liever dan mijn vriend gelijk opbellen om het goede nieuws te vertellen, maar hij was aan het werk en het was nog vroeg. Bellen vond ik ook niet echt een leuke manier om het hem te vertellen dus heb ik besloten om te wachten tot hij thuiskwam. Dit was overigens een HEL! Ik heb bewust mijn telefoon heel ver weg gelegd en ben maar met Milo gaan wandelen en een film gaan kijken. Alles om me maar bezig te houden.

Eindelijk zag ik de auto van mijn vriend de parkeerplaats oprijden. En nu mijn uiterste best doen om mijn gezicht in een plooi te houden. Op het aanrecht had ik op een soort prikbord de test opgehangen met de beschrijving van de test. Het bord stond ontzettend in het zicht dus je zou zeggen dat hij het niet zou missen, toch? Na een stoeipartij met de hond heb ik hem toch maar aan de hand meegenomen richting de keuken en stond hij eerst om zich heen te kijken want zelfs die hint begreep hij niet. Toen hij eindelijk de test in de gaten kreeg verscheen de mooiste en grootste glimlach op zijn gezicht die ik ooit heb gezien!

Wij zijn in de zevende hemel en leven op dit moment echt op een roze wolk! Uiteraard ga ik jullie op de hoogte houden van onze zwangerschap dus houd de site zeker in de gaten!

Ik ben zwanger ❤

Spread the love

Eén gedachte over “Ik ben zwanger! Van moeder willen worden, tot werkelijk moeder worden! 

Reacties zijn gesloten.