3 leuke uitjes voor in de kerstvakantie

Over een aantal dagen is het weer zover, de kerstvakantie. Twee weken lang geen school, geen vroege wekker, veel eten en drukke kinderen. Ze stuiteren in het rond, zijn enthousiast voor Kerstmis en zijn haast niet stil te krijgen. Het is een gezellige boel en het is daarom vaak leuk om in de kerstvakantie af en toe een uitje te plannen. Twee weken geen school is immers best lang. Daarnaast is er rond de feestdagen van alles te doen. Er is genoeg keuze uit verschillende activiteiten dus er is ongetwijfeld een leuk uitje te vinden! Om je al een beetje op weg te helpen, kun je hieronder 3 leuke activiteiten vinden. Ze zijn erg divers dus er is voor ieder wat wils!

 

 

 

Tijdens de Warme Winteravonden wordt het Dierenpark omgetoverd tot een sfeervol winterpark. Waan je in een sprookjesachtige wereld tussen de dieren en kijk je ogen uit. Duizende lichtjes, warme chocolademelk, overheerlijke lekkernijen, livemuziek en natuurlijk een sleebaan! Een gids neemt je mee op pad voor een gratis rondleiding langs alle dieren en na deze tocht kun je rustig bijkomen bij een knapperend kampvuur. Hier zit een echte verhalenverteller die je alle winterse verhalen over de dieren verteld. Willen de kinderen even spelen? Dan kunnen ze bij de sleebaan van een ijzige ijsrots afglijden als een echte pinguïn! Als je kind al een telefoon heeft, zorg dan dat deze goed beschermd is met een hoesje, of even in jouw tas of jaszak gaat. Tijdens het glijden kan de telefoon ineens uit de broekzak vallen en dat zou natuurlijk zonde zijn! Na al het rondlopen en spelen kan iedereen bijkomen onder het genot van een oliebol en warme chocolademelk. 

De Warme Winteravonden zijn van 27 t/m 30 december van 16:00 tot 20:00. Een kaartje kost €13,50.

 

 

  • Disney On Ice – Jaarbeurs Utrecht 

 

Met Disney sla je nooit de plank mis. Leuke karakters, mooie kostuums en gezellig liedjes. Tijdens de show word je meegenomen in de avontuurlijke wereld van het Disney koninkrijk. Waan in de wereld van Frozen en ga langs bij de koninklijke zusjes Anne en Elza, de altijd grappige sneeuwpop Olaf en de stoere bergbewoner Kristoff. Duik vervolgens de zee in en ga op bezoek bij De Kleine Zeemeermin. Sebastiaan en Ariël zetten de boel op stelten en geven een weergaloos optreden! Ook Belle en het Beest zijn van de partij, samen met hun betoverde personeel! Door al de spectaculaire optredens is het moeilijk om stil te blijven zitten. Wanneer je gaat staan zorg dan voor een goed aansluitend Samsung Galaxy M20 Power hoesje. Als je telefoon door al het bewegen uit je zak valt, is het in ieder geval goed beschermd!

Disney On Ice is van 21 t/m 29 december. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf €24,00.

 

 

  • Winter Efteling – Efteling Kaatsheuvel

 

Een sprookjesachtige winter beleef je natuurlijk in de Efteling. Een prachtig pretpark in het zuiden van het land. Ontdek het pretpark met de aanwezigheid van duizenden lichtjes, besneeuwde dennenbomen en bezoek je favoriete sprookje. Maak een ritje in de betoverende attracties en ga langs bij Het IJspaleis. Hier kun je gezellig schaatsen, van een echte glijhelling glijden en uitrusten met een dampende chocolademelk. De echte waaghalzen laten hun adrenaline laten rond gieren in een van de achtbanen. Een perfect uitje voor jong en oud. Het is wel een stukje rijden, maar het is het dubbel en dwars waard! Om de autorit rustig te laten verlopen, neem dan een tablet mee, mét Samsung Galaxy Tab S5e hoes. Zet een leuke kinderserie op en de kinderen houden zich koest. Door de hoes hoef je ook niet bang te zijn voor eventuele schade en kan de reis rustig verlopen.

De Winter Efteling duurt nog t/m 2 februari. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf €38,00
uitjes voor in de vakantie

Spread the love