3x de mooiste kraamgoud ideeën!

Kraamgoud, baargoud, werpgoud, push present, als net bevallen vrouw hebben we dit toch wel verdiend! In het buitenland is het al ontzettend bekend, maar ook in Nederland zien we de traditie steeds vaker. Om de kersverse papa’s een beetje op weg te helpen hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Kraamgoud? Wat is dat nou?

Kraamgoud, of ook wel een push present is een oud gebruik dat we vooral kennen uit Engeland en Amerika. Daar worden pas bevallen vrouwen verwent met mooie cadeaus. Vroeger was dit een sieraad van goud, maar tegenwoordig zie je in Amerika ook gekke dingen zoals peperdure auto’s en zelfs complete vakanties met vriendinnen.

Ga voor goud

Met goud kun je natuurlijk niet echt de fout in gaan (tenzij je een zilver liefhebber bent natuurlijk). Wat dacht je van de mooie sieraden van Isabel Bernard. Dit merk staat vooral bekend om zijn minimalistische sieraden die je heel mooi kunt mixen en matchen met elkaar. Dus mocht je later nog meer kindjes krijgen, dan kun je wellicht nog weer leuk wat matchen in de toekomst!

 

Een mooi symbool

Wat we vooral vaak zien als het gaat om kraamgoud cadeaus zijn het cadeaus die “de geboorte van jullie kersverse kindje” symboliseren. Een mooi merk waar je je man naar kunt sturen is dan Pandora. Pandora heeft voor bijna alle gelegenheden wel een bedel. Doordat je de armband mooi kunt blijven uitbreiden is het een sieraad dat je echt nog vele jaren met plezier zult blijven dragen. En elke keer als je naar je pols kijkt word je weer herinnert aan de geboorte van jullie kleine wonder.

Zo’n Pandora armbandje is natuurlijk ook een mooi iets voor later. Wat dacht je van het verzamelen van mooie bedeltjes voor de mijlpalen die je kindje gaat meemaken? Bijvoorbeeld de eerste dag naar school, vakantiestemmingen waar jullie geweest zijn of misschien een favoriet Disney figuurtje. Je kunt het zo gek maken als je wilt, en voor later is het zeker een mooie herinnering!

Niet zo van de sieraden?

Ben je niet zo van de sieraden? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld een prachtige fotoshoot met je newborn baby. Laat de eerste echte foto’s mooi vastleggen en gegarandeerd dat je hier als kersverse ouders nog heel erg lang plezier van gaat hebben! Vervolgens kunnen jullie een mooi boek laten afdrukken of bijvoorbeeld een mooie uitvergroting op canvas of aluminium voor in de woonkamer!

 

Spread the love