5 heerlijke herfsttips voor mama

Ja jongens, het is nu toch echt zover. De herfst is aangebroken en het seizoen van binnen genieten van een gezellig sfeertje is er weer. Hoe we dit het beste kunnen aanpakken hangt natuurlijk helemaal af van jouw definitie van gezelligheid. Heb je echter wat inspiratie nodig? Dan delen wij vandaag 5 heerlijke herfsttips met jou!

1. (Geur)kaarsjes aan

In de zomer branden we ze nauwelijks, want dan zitten we veel buiten. Omdat we nu in de herfst meer binnen vertoeven is het branden van een (geur)kaars een fijne tip. Het licht van kaarsen vormt natuurlijk al gezelligheid op zich, maar wanneer het ook nog eens een lekkere (herfst)geur verspreid is het plaatje helemaal compleet. Ga voor geuren met appel, kaneel, pumpkin spice etc. Die schreeuwen herfst!

2. Heerlijke sloffen

Wanneer je niet de luxe hebt van vloerverwarming is het verstandig om lekkere sloffen aan je voeten te hebben. Heb je nog geen paar in huis? Dan is het nu tijd om er te gaan kopen. Zorg ervoor dat je sloffen kiest van een natuurlijk materiaal, zodat je er geen zweetvoeten van krijgt. Dat gaat anders stinken en dat is voor niemand fijn. Ook sloffen met een antislip zool zijn handig, zo glijdt je niet uit op je tegelvloer of op de trap. Veiligheid staat immers voorop.

5 heerlijke herfsttips voor mama

3. Lekker dekentje

Hoe fijn en kneuterig is het om lekker ‘s avonds onder je dekentje op de bank te kruipen? Precies, heel fijn! Misschien heb je er nog wel een liggen en anders koop je een fijn exemplaar. Kies het liefst voor fleece, want dat houdt je lekker warm en voelt ook heel comfortabel aan.

4. Warm drankje

Lekker opwarmen met een warm drankje is altijd goed. In de avond kan het meteen ook dienst doen als slaapmuts. Vermijd overigens koffie, maar kies beter voor een lekkere kruidige thee en zo af en toe eens een warme chocomel als verwennerij. Dik genieten geblazen!

5. Serie bingen

Wat doe je als je avond al vroeg begint? Juist, lekker die ene fijne serie bingen zonder schuldgevoel! Ga lekker die bank op met je sloffen onder dat dekentje en met een lekkere warme kop thee en zet je favoriete serie op. Maak meteen ook een flinke lijst met series die je nog wilt gaan kijken, want wees gewaarschuwd…je bent zo door je series heen!

Heb jij nog een fijne herfstip? Deel hem met ons in de reacties!

Spread the love