All-in vakanties met kids

Tijdens de zomervakantie gaat iedereen lekker op pad en kiest voor een vakantie die bij je past. Dit kan verschillen van een weekje naar de camping tot een week all inclusive op vakantie. Vandaag deel ik de alles over all-in vakanties met kids.

Allereerst even kort de definitie van een all-in vakantie. Je kunt bij een all-in vakantie namelijk gedurende de hele dag eten zonder dat je hiervoor hier te betalen. In theorie betaal je hier al voor tijdens het boeken van de reis, het zijn geen extra kosten. Alles in het hotel is inbegrepen en je kunt je hier een hele week of twee weken goed vermaken zonder dat je eigenlijk de accommodatie hoeft te verlaten. Vaak zijn er meerdere zwembaden, restaurants, stranden en cafés op het terrein te vinden. Ook is er voor kinderen genoeg te doen en kunnen die hun ogen uitkijken. De voordelen, de leukste plekjes en de praktische informatie. Waarschijnlijk zit jij na het lezen van dit artikel meteen op internet te zoeken voor een leuke all-in vakantie naar één van de bestemmingen uit dit artikel.

De voordelen van een all-in vakantie met kids

Voor ouders is het soms lastig om kinderen constant te vermaken op vakantie maar in een all-in resort of hotel is dat geen probleem. Er is animatie aanwezig en er zijn tientallen andere kinderen waar de kids mee kunnen spelen. Dat is niet alleen fijn voor de kinderen maar ook voor de ouders die daardoor eventjes wat rust hebben. Daarnaast kook jij als ouder het hele jaar door, dus op vakantie ben je dat wel eventjes zat en wil je jezelf lekker laten verwennen. Bij een all-in vakantie hoeft je je daar geen zorgen over te maken. Je kunt iedere dag eten wat je wilt en je hoeft zelf niet te koken, heerlijk toch. Verder is het bij een all inclusive vakantie makkelijk van te voren te bepalen hoeveel geld je gaat uitgeven. Buiten de reis geef je bijna geen extra geld uit, doordat alles inbegrepen zit. Dit betekent dat je geen rekening hoeft te houden met onvoorziene kosten.

De leukste bestemmingen voor een all-in vakantie

Als je aan all-in vakanties met kids denkt dat denk je al snel aan een heerlijk zonnetje. Een reden om lekker all-in te gaan is vaak ook vanwege de lekkere temperaturen. De leukste bestemmingen zijn daarom ook Spanje, Portugal, Griekenland, Florida (Verenigde Staten) en Kroatië. Je kunt in de meeste gevallen het beste voor het vliegtuig kiezen. Het is voor kinderen een fijne afstand om binnen Europa te vliegen. Maar als de kids wat ouder zijn is Florida ook een top bestemming. De meeste all-in vakanties worden aangeboden als een pakketreis, dat is de meest goedkope optie. Dit betekent dat je een vliegreis met all-in hotel hebt en vaak ook nog een transfer naar het desbetreffende hotel of resort. Ideaal met kinderen, zo hoef je zelf helemaal geen dingen te regelen voor de vakantie.

Is een visum nodig voor mijn bestemming?

Voor sommige bestemmingen heb je een visum nodig. Van de bovenstaande bestemmingen heb je alleen een visum nodig voor Florida. Wanneer je naar de Verenigde Staten reist is een ESTA nodig. Het aanvragen van een ESTA kan gemakkelijk online. Het visum voor de Verenigde Staten wordt elektrische gekoppeld aan jouw paspoort. Het is dus niet nodig om naar de Ambassade van Amerika te gaan. ESTA staat voor Elektronic System for Travel Authorizatiom. Het ESTA is altijd twee jaar geldig vanaf het moment van goedkeuring. Bij het aanvragen van een ESTA moet je veel verschillende vragen invullen en op basis van die antwoorden wordt het visum toegekend. Bij het aanvragen van het visum is het wel belangrijk dat jouw paspoort nog geldig is tot het einde van het verblijf in de Verenigde Staten. Na goedkeuring hoef je zelf niets meer te doen want de koppeling werkt automatisch. Ieder land mag zelf bepalen of ze een visum instellen en in welke vorm. Het ESTA is de manier waarop de Verenigde Staten dit invullen. Een groot voordeel is dat je daarvoor niet naar de ambassade hoeft want dat is zeker met kids geen pretje. Dus het is geen reden om niet te kiezen voor een all-in vakantie naar het prachtige Florida. Het visum regelen is een fluitje van een cent en de vakantie weegt daar zeker tegenop.

BewarenBewaren

Spread the love