Kun je een all inclusive vakantie boeken met je creditcard?

Binnenkort wil je weer op vakantie naar een leuke plek buiten Nederland. Je verlangt naar een volledig verzorgde trip, dus geen gedoe. Het gaat bij jou dus om het boeken van een all inclusive vakantie. Geen gedoe wat betekent dat je vanuit het comfort van je huis wilt boeken. Je wilt online de reis in orde maken en betalen met een creditcard. Is het mogelijk? Je moet trouwens nog eerst een creditcard hebben. Kun je die ook online bestellen?

Bekijk de reisaanbiedingen

Je kunt de all inclusive vakanties online bekijken. Je ziet op de website meteen voor welke regio’s je een vakantie kunt regelen. Bezoek de piramiden in Egypte, geniet van het zonnetje langs het strand op Hawaii of bewonder de indrukwekkende gebouwen van Dubai. Spreken de tropen in het Caraïbisch gebied je meer aan? Of blijf je liever op jouw eigen continent? De mogelijkheden zijn ongekend.

In totaal heb je keuze uit meer dan 23.000 vakanties, die je kunt vergelijken. Naast de locaties heb je ook keuze uit verschillende soorten vakanties. Speciaal voor koppels die zonder kinderen op reis gaan, zijn er vakantiereisjes voor volwassenen. Geniet je meer van een cruise of zonnebaden? Die kun je ook boeken terwijl er nog meer keuzemogelijkheden zijn. Kun je wel met een creditcard de boeking in orde maken?

Creditcard kiezen en aanvragen

Je kunt online de creditcard aanbiedingen bekijken. Het aanbod aan creditcards is behoorlijk groot tegenwoordig. Als je zelf moet uitzoeken welke de beste zijn, duurt het wel even. Of je maakt gebruik van de website uit de link. Op de website van 123creditcardvergelijk kun je gemakkelijk en snel verschillende creditcards vergelijken. Creditcards van maatschappijen zoals American Express, Mastercard en VISA.

Je kunt vergelijken op bestedingslimiet. Ook kun je vergelijken op basis van het doeleind, dus privé of zakelijk. Verder kun je de creditcards ook vergelijken op rente en als je aanspraak maakt op cadeaus of extraatjes. Bovendien zie je ook aan welke voorwaarden je moet voldoen om over een bepaald type creditcard te kunnen beschikken. Zo kun je met een negatieve BKR-notering geen creditcard aanvragen, maar alleen een debitcard.

Een van de goedkoopste creditcards is de Master Card Classic. Deze kun je bezitten voor € 26 per jaar, inclusief 180 dagen verzekering voor alle aankopen en aflever garantie. Bovendien kun je rekenen op 24/7 fraudepreventie. Via een app heb je een volledig overzicht van al jouw rekeningen en betalingen. Hiermee kun je prima online een reis boeken zonder gedoe.

Een all inclusive reis nu boeken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Als je nog niet beschikt over een creditcard kun je dit ook eerst online aanvragen. En de verschillende creditcard aanbiedingen vergelijken. Zo gauw je beschikt over je creditcard kun je een all inclusive vakantie boeken. Met keuze uit ruim 23000 vakanties, vind je er uiteindelijk zeker wel een volledig naar wens. Hierbij kun je ook vergelijken welke reis het voordeligst voor je is.

Spread the love