5 baby producten die je stiekem zelf gebruikt

Ja ik beken: ik gebruik baby producten. Ik ben daar heel eerlijk in, ze zijn gewoon handig, en als de baby het kan gebruiken, waarom ik niet?

Mijn top 5 baby producten voor mezelf

Het zijn van die dingen die je bijna voor jezelf koopt. Hier is mijn top 5:

  1. Babydoekjes. We kunnen hier van alles van zeggen, maar dat heb je vast al gelezen op tig andere blogs. Ik gebruik ze voor make up, afstoffen, vlekken op kleding, pluisjes van kleding af te halen, om iets van de grond snel te vegen, als zakdoekjes, om mijn zadel schoon te maken, vieze deurklinken op openbare toiletten mee vast te houden, snel opfrissen als ik een lange dag van huis ben, stift van poppen af halen..
  2. Drinkflessen met een rietje. Ik ben best heel erg onhandig. Dus de flessen met een gewone dop zijn fijn, maar eindigen 9 van de 10 keer over mijn shirt. De flessen met zo een tuit ding, slaan elke keer weer dicht, en vind ik gewoon niet heel handig. Dan heb je dus de baby flessen, die doe je makkelijk open en dicht, en er zit meteen een rietje in. Wel zo fijn met lippenstift of make up bijvoorbeeld. Huidige favoriet is deze fles van Nuby:NUBY1
  3. Baby douche gel. Ik ben dol op de geur, en het is allemaal zo lekker zacht. Niet overdreven geurend, en zacht voor de huid. Ik kan slecht tegen heel agressieve producten, en baby douche gel is gewoon fijn voor de huid.
  4. Luiertassen. Tegenwoordig zitten er nog maar weinig luiers in bij mij, maar wel een camera, lenzen etc. De luiertas is namelijk ideaal als cameratas, zoveel vakjes en ritsjes en lekker ruim. Ik vind de reguliere cameratassen gewoon nooit leuk. Of zwart, of met een heel duf printje waar niemand gelukkig van word. De luiertassen komen in alle tinten roze, en wat is daar nou niet leuk aan? Kijk nou deze, die wil je toch gewoon voor jezelf?
  5. De commode. Wij hebben het geloof ik 1x als commode gebruikt. Verder staat hij gewoon leuker in huis, als kastje, met een gezellig plantje erop. Ook heel handig om producten op te zetten voor snelle productfotografie bijvoorbeeld. En zoveel vakjes en plek om van alles in te doen.

Gebruik jij wel eens baby producten?

Spread the love

4 gedachten over “5 baby producten die je stiekem zelf gebruikt

  1. Ik heb even diep zitten nadenken, maar ik geloof dat ik helemaal niets gebruik wat voor de kleine is… De commode staat te shinen in haar kamer en wordt ontzettend veel gebruikt. Maar misschien dat het straks met de drinkflessen wel gaat veranderen. Zo ver is ze nog niet 🙂

  2. Ohja vooral de billendoekjes zijn herkenbaar! De rest eigenlijk niet, de commode is hier volop in gebruik!

Reacties zijn gesloten.