Baby SOXS

Geitenwollen baby sokjes met een persoonlijke boodschap. Hoe leuk is dat? Ben je op zoek naar iets unieks of zelf zwanger? Lees dan gauw verder.

 

Zoals jullie van ons gewend zijn komen wij vaak met originele dingen. En alleen waar wij achter staan. Zo kwam ik in aanraking met SOXS. De volwassen versie ben ik al helemaal verliefd op zoals je al in de vorige blog hebt kunnen lezen. Toen ik de baby SOXS dacht ik echt even, “oh ik wil een baby”. Deze sokken zijn heerlijk zacht Mmmm is het cliché als ik baby huidje zacht zeg?

baby soxsVanwege het enorme succes van de trendy geitenwollen sokken voor volwassenen, komt SOXS nu met baby sokjes. Net als de grote exemplaren, van de puurste schapenwol uit Nieuw-Zeeland. Lekker warm, ademend en vocht opnemend. En ze kriebelen niet! Heerlijk voor in huis dus.

De Baby Soxs zijn een heel lief cadeau dat je kunt geven. Omdat de sokjes ook nog passen wanneer de baby zijn eerste stapjes zet, is er gedacht aan anti-slip. De geitenwollen sokjes worden geleverd met een flesje vloeibaar latex, waarmee je een persoonlijke boodschap, naam of illustratie kan maken op de onderkant! Dit vormt dan de antislip. Je hebt hier echt zoiets persoonlijks en diegene aan wie je het geeft kan niets anders dan dit waarderen omdat er je echt over hebt nagedacht. Ik houd ervan om cadeau’s te geven die echt bij een persoon passen. Vandaar dat ik ook de Basket Service heb opgezet. Ik vind het leuk als er over nagedacht is.

Daarnaast worden de sokjes geleverd in een leuke doos met vloeipapier en een wenskaart, gemaakt door de bekende illustratrice Sanne Koekenbier.

1 van mijn beste vriendinnen is zwanger van haar 2e kindje. Ik weet nu al wat ik haar cadeau ga geven. Dit unieke cadeau kost in de winkel 24,95.

 

 

 

Spread the love

2 gedachten over “Baby SOXS

Reacties zijn gesloten.