De allerleukste babyshower tips die je online kunt vinden.

Wat was het voor mij een verrassing! Ok, heel eerlijk was het meer een verassing hoe en wat, dan dat het zou komen. Mijn lieve man wilde mij verassen met een baby shower. Maar de lieve schat was zo druk bezig met mij uit huis weg te werken, heel stiekem met berichten, en een appje naar mij dat ik met Keira naar een hotel ging, dus ze hadden ruim de tijd.- per ongeluk naar mij gestuurd natuurlijk, en is hij met een heel slap excuus vanaf gekomen – Daarnaast stelde hij allemaal domme vragen, en tja, vriendinnen die elkaar niet kenden werden opeens FB vriendinnen.

Voor de zekerheid had ik het huis dus toch nog even opgeruimd, en iets van normale kleding meegenomen. Die avond had ik een hotel geboekt met mijn oudste dochter, om nog even een keer met zijn tweetjes te zijn. Dat is vast mijn eerste tip:

1. Doe iets speciaals met je oudste(n). Boek een weekendje weg, of iets wat zij echt leuk vinden. Ze zullen daarna toch weer meer je aandacht moeten delen, en een keertje samen weg zonder baby, zal wel een tijdje duren.

De volgende dag werden we opgehaald door een hele nerveuze man, hij zat nog vaker dan normaal op zijn telefoon, en opeens moesten we snel naar huis. Daar zag ik door het raam al dat er wat was, en vanaf beneden hoorde ik een druk “shhhh”. Mijn dochter was al ingelicht door mij, dus we konden beide heel erg verrast reageren. Het hele huis was roze en stond vol met vriendinnen. Een super leuke verassing! Hij had er een paar gemist, maar dat mocht de pret niet drukken.

2. Heb je het idee dat je verrast gaat worden, zorg dan dat je partner je vriendinnen weet te vinden.

3. Op de baby shower hadden ze de lekkerste hapjes klaar staan! Heerlijke drankjes, en het was echt super gezellig! Zorg op een baby shower dat de hapjes en drankjes geschikt zijn voor een zwangere vrouw. Denk aan lekkere virgin cocktails, en dat er geen rauw eten is. Vergeet niet dat ook in de laatste maanden zwangere vrouwen niet tegen alle geuren kunnen, dus geen overdreven parfum, en kook het eten eventueel ergens anders.

4. Geef je een surprise party? Het is pas echt een feest voor de moeder als je het huis even lekker onder handen neemt, geef het een grote beurt, met zijn allen ben je zo klaar. Vergeet ook niet op te ruimen voor je gaat. Zo sneu als zij dan doodmoe met een volle vaat zit.

5. Ik heb heel veel lieve kleine cadeautjes gehad via sponsors die een vriendin allemaal had opgetrommeld. Ook kreeg ik een hele lieve schommelstoel die ze samen hadden gekocht.

Wat ik echt een aanrader vind, en dat is eigenlijk voor andere dagen waarop je cadeaus moet geven ook erg handig.. is Hatsa.com.  Je kunt daar een board aanmaken met suggesties voor cadeautjes. Als 1 van de familie of vrienden dan wat gekocht hebt komt er een vinkje naast te staan. Zo heeft iedereen wat anders, en wat er gekocht wat op het verlanglijstje van de ouders staat. Die kunnen dat daar namelijk ook makkelijk aanmaken.

Koop als vriendinnen bijvoorbeeld samen een groot cadeau waar het stel echt wat aan heeft, ipv allemaal kleine cadeautjes. Misschien een lekkere stoel voor het voeden, of zoals ik heb gehad een babyschommel. Verder zijn luiers nooit een slecht idee. Koop ze in de maten 1 tot 4. De ouders zullen je hier uiteindelijk heel erg dankbaar voor zijn. In plaats van kleding en het zoveelste rammelaartje, koop een cadeaubon van een bekende winkel. De ouders kunnen dan zelf kijken wat ze nodig hebben, of iets kopen wat echt hun smaak is. Zonde als het anders in de kast blijft liggen toch? Verpak de bon gewoon leuk.

6. De allerleukste verrassing, en dit was echt een mega verassing, waren de video’s die mijn man had gevraagd aan een paar vriendinnen die in het buitenland wonen. Dit vond ik echt heel geweldig!! Dit had ik nooit verwacht, en was het liefste dat iemand ooit voor mij gedaan heeft. Een persoonlijker cadeau bestaat er niet.

7. Verzin iets echt persoonlijks. Maak een mooie foto van iedereen op de baby shower, met een A4 met een leuke herinnering. Of maak een video waarin je de moeder iets over jullie samen verteld, of een echte moeder tip. Dit hoeft allemaal niet mega professioneel. Je kunt het gewoon met je mobieltje doen.

Dit waren mijn babyshower tips! Heb jij nog een leuke tip?

 

babyshower

Spread the love