Babyspa: verwennerij voor baby én ouders

Als je op zoek bent naar ultieme verwennerij voor je baby, dan is een babyspa een geweldig idee. Ik heb hier wel eens van gehoord, maar ik heb me hier verder nooit in verdiept. Op zich lijkt het me geen slecht idee, want waarom is een spa alleen maar geschikt voor volwassenen? Baby’s kunnen deze ontspanning net zo goed gebruiken. Een babyspa is op de hoogte van alles waar je baby ontspannen en rustig van wordt. Zij zijn helemaal gespecialiseerd in het verwennen van jouw baby. Ik vertel je graag meer over deze vorm van ontspanning voor je baby.

Exclusieve spa voor baby’s


De meeste mama’s en papa’s zijn wel fan van een dagje wellness, maar tijdens een bezoek aan een speciale babyspa hoeft je baby niet meer thuis te blijven. Net zoals hoe jij helemaal opgeladen terug komt na een dagje wellness, is een bezoek aan de babyspa ook genieten voor je baby. In een baby spa hebben ze alles in huis om je baby heerlijk ontspannen te laten voelen. Hierdoor heb jij ook de tijd en rust om tot rust te komen na een drukke periode.

 

Aandacht voor je baby


Als je een bezoek brengt aan een babyspa, dan hoef je niet bang te zijn dat het water misschien niet geschikt is voor jouw baby. In de baby spa kun je allerlei badjes vinden die geschikt zijn voor pasgeboren baby’s. Het water is schoon en heeft een temperatuur van 35 graden. Dit is dus zeer geschikt voor je baby en dat zal ook zichtbaar zijn. Je baby voelt zich als een vis in het water en zal daarna heerlijk gaan slapen. Een bezoekje aan de babyspa is goed voor het contact tussen ouders en baby en zal tevens de spierontwikkeling van je baby stimuleren. Genoeg redenen om hier ook daadwerkelijk gebruik van te maken.

Lees er meer over op newborn-spa.nl

Heb jij een keer een babyspa bezocht met je baby?

Babyspa

Spread the love