Lekker badderen in de douchecabine!

Lekker badderen is zo een luxe! Maar helaas past een groot bad niet in elke badkamer. Met een goede douchecabine kom je al een heel end. Lees snel verder voor onze tips en ervaringen!

Op vakantie!

Wij hadden in de zomer een huisje gehuurd. En dus mocht het Stokke Flexi Bath mee op vakantie. Uiteindelijk was het in de badkamer best benauwd, en was het bad afgesloten, dat het dat het daar gebruiken gewoon niet handig was.

Wij hebben het badje dus steeds lekker buiten gezet, en gevuld met de tuinslang. Een echte aanrader! Het is natuurlijk bloedheet, dus warm water was totaal niet nodig.

Super leuk ook in de tuin, als je niet meteen een heel zwembad wilt vullen. Of op een balkon waar sowieso geen zwembad kan.

Miya zat dan lekker in het badje onder de boom, en kon daar zo 2 uur blijven zitten, lekker modder erbij en spelen maar. Daarna afspoelen weer met de tuinslang.Wat een luxe! Thuis kon ze na het badje in de douchecabine zo meteen even afspoelen.

Het badje weegt echt niets, en je kunt hem dus helemaal plat vouwen, zo neemt hij totaal geen ruimte in beslag. Erg handig met reizen, maar ook als je klein behuisd bent of naar de camping gaat bijvoorbeeld. Je hebt dan toch een lekker badje.

Uiteraard koos ik voor roze maar ze zijn ook in het blauw en wit te krijgen. Uitgeklapt kan er een baby tot een peuter in. Ze hebben ook speciale zitjes erbij voor de allerkleinsten. Thuis zou je hem ook gewoon kunnen gebruiken onder de douche.

Thuis onder de douche

Heb je thuis een douchecabine. Dan kun je zo een mini badje daar prima plaatsen. Dit past echt in ieder huis en is zo opgeruimd. Zelf vind ik een douchecabine namelijk erg prettig in gebruik, en heb ik die liever dan een groot bad. (Tip: Klik even op de link voor mooie suggesties!)

Eventueel kun je de douchecabine soms ook een beetje vullen en kunnen de kleintjes er een lekker spetter festijn van maken. Ik weet dat ze er hier net zo enthousiast over waren als een groot bad.

Een douchecabine past in vrijwel iedere badkamer. Je hebt alleen een hoekje nodig om je douchecabine neer te zetten. Het geeft ook zoveel minder rotzooi dan een simpel douchegordijn. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar hier trekt er altijd wel iemand aan het douchegordijn zodat hij eraf ligt, of ze doen het niet goed dicht waardoor de hele badkamer drijfnat is. Een douchecabine is dus gewoon veel handiger in gebruik met kleine kinderen. Bovendien als je er een badje in zet, kun je gezellig samen eronder zonder het risico dat ze uit hun badje klimmen of vallen. Super gezellig!

stokke badje

Uiteraard is het wel even belangrijk om te vermelden dat je zo een kleintje nooit alleen onder de douche of in bad laat. Ik snap dat het voor zich spreekt voor de meeste ouders, maar wil het toch gezegd hebben.

stokke badje
Miya was er erg blij mee, wat vind jij van lekker badderen?
Spread the love