#Bloggersdag – Win een heerlijk verwenpakket!

Het is weer tijd voor de bloggersdag blog hop! Dat betekend dat je een hoop nieuwe blogs kun ontdekken en een hoop mooie prijzen kunt winnen! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Wanneer je via Sarah van Little Family of 3 bent binnen gekomen, Welkom! Ik zelf kende Sarah haar blog al even. Ze schrijft over van alles wat te maken heeft met haar lieve kindje, lifestyle en ook beauty. Een aanrader als je het mij vraagt! Mocht je Mommy Loves Pink nog niet kennen word dat nu tijd! Op deze site vind je alles wat te maken heeft met het moeder worden en moeder zijn. Judith (mama van 2 prachtige meiden) en Jamey (in verwachting van haar eerste dochter) schrijven hier over van alles en nog wat zolang het maar te maken heeft met het moederschap. Zo vind je hier leuke tips en tricks van een ervaren moeder, maar ook verhalen over de zwangerschap van Jamey.

Bij een Bloggersdag Bloghop hoort natuurlijk ook een leuke winactie. En als zwangere mama to be zijnde merk ik dat het heerlijk kan zijn om even een momentje voor je zelf te nemen. Even ontspannen en alles over je heen laten komen. Die negen maanden vliegen immers voorbij. Daarom hebben we speciaal voor alle mama’s en mama’s in spé een heerlijk verwen pakket samengesteld.

Wat zit er allemaal in het verwenpakket

Het prachtige Les Nudes pallet en de volume glamour effect push up mascara van Bourjois! Het Les Nudes pallet is perfect voor een dagelijkse look en bestaat uit 8 nude kleuren. Doordat er in het doosje ook een kwastje en handig spiegeltje is ben gelijk klaar om van start te gaan. De mascara zou maar liefst tot 16 uur perfect blijven zitten. Ideaal toch?

In totaal doen er vandaag 65 (mama) bloggers mee aan de Bloggersdag. Dat houd in dat je op maar liefst 65 blogs kans maakt op super mooie prijzen en je gelijk weer nieuwe bloggers leert kennen. Het is natuurlijk een hele lijst om af te gaan als je bij iedereen mee wilt doen. Daarom verwijs ik je graag vast door naar Mama’s met Thee. Mama’s met thee is een eigentijdse mamablog voor mama’s die met een kopje thee (koffie of wijn mag natuurlijk ook) lekker willen lezen over alles wat met het moederschap te maken heeft. Zoals ze zelf zeggen; geen wetenschap, maar gewoon gezellig!

Doe jij ook mee aan de winacties?!

Spread the love