#OOTD van Miya! Braqeez en leggings.

Ik weet het, ik doe veel te weinig outfit posts!! Daar komt snel verandering in, vanaf deze week komt er veel meer! We starten met de allerschattigste gympjes van Braqeez voor kleine Miya.

Braqeez schoenen met rits- en vetersluiting voor meisjes in een suède met textiel. Deze coole schoenen van Braqeez in de kleur roze, komen uit de collectie zomer 2016 en zijn verkrijgbaar in de maten 21 t/m 27. De voorkant is versierd met glitters en de schoenen hebben een uitneembare lederen binnenzool. De binnenkant is gevoerd met leer en de rubberen zool heeft een anti-slip laag.

Miya is een heel gewillig model, en dol op haar eigen stijl. Toevallig is roze heel populair bij ons thuis, maar het zijn dan ook echte meisjes meisjes. Alhoewel ze ook wel een voorkeur hebben voor kleding wat leuk is, maar vooral lekker zit. Keira draagt pas spijkerbroeken sinds ze 7 was, en ook Miya wil er nu nog niks van weten. Het moet allemaal zacht en soepel zijn. Vandaar dat katoen hier het meest gekocht is.

Miya bepaalt inmiddels zelf een beetje wat ze wel en niet aan wil, erg jong, maar ik vind het persoonlijk niet heel belangrijk om mijn smaak op te dringen, als zij het mooi vind, vind ik het prachtig. Als het maar past bij het weerbericht van die dag zeg maar.

Wat vind je van de gympen van Miya?

Spread the love

4 gedachten over “#OOTD van Miya! Braqeez en leggings.

Reacties zijn gesloten.