De 5 leukste kraamcadeaus!

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij geven je in dit artikel namelijk leuke cadeau inspiratie als het gaat om kraamcadeaus. Want zeg nu zelfje wilt wel met een mooi en goed gekozen cadeau aankomen.

Een kindje krijgen is namelijk een hele mijlpaal dat vraagt om een bijzonder cadeau.

1. Een persoonlijke romper

Met een newborn heb je heel veel rompertjes nodig. Sowieso trek je elke dag een nieuwe aan, maar vaak zijn er ook nog ongelukjes met de luier en dan hebben we het nog niet eens over het spugen. Rompertjes in voorraad hebben is dus echt een must. Hoe leuk is het dan als je als kraamcadeau een persoonlijke romper kunt geven. Kies bijvoorbeeld iets uit waarvan de ouders helemaal weg zijn en laat een rompertje met logo drukken. Denk bijvoorbeeld aan een favoriete voetbalclub, een merk wijn of iets anders leuks. Succes gegarandeerd!

2. Hulpmiddelen

Als kersverse ouders komt er best veel op je af bij het krijgen van een baby. Vaak denken we goed voorbereid te zijn, maar als het moment eenmaal daar is missen we toch nog het een en ander. Mocht je dit toevallig weten, dan kun je dit als kraamcadeau kopen. Koop bijvoorbeeld een paar leuke spenen, hydrofiele doeken en een pakje luiers en pak dit mooi samen in een mand in. Dit zijn altijd de fijnste cadeaus, want ze zijn praktisch en worden goed gebruikt. Je weet zo dat de ontvanger er echt wat aan heeft.

3. Voor aan de muur

Ook heel leuk om te geven is een persoonlijke poster. Je kunt bijvoorbeeld posters laten maken met de naam, datum en zelfs tijd van de geboorte van je kindje. Hierbij wordt dan het sterrenbeeld afgebeeld. Super persoonlijk en van heel erg mooi. Kies er een mooie lijst bij, zodat het een pronkstuk wordt op de babykamer.

4. Speelgoed

Niet geheel persoonlijk, maar wel altijd goed is speelgoed. Wanneer kindjes nog heel klein zijn spelen ze nog niet, maar als ze eenmaal een paar maanden oud zijn wel. Je geeft hiermee dus iets voor op de lange termijn. Ga daarbij wel voor goed speelgoed, zoals een houten rammelaar of een mooi knuffeltje.

5. Iets voor de ouders

Bij een kraamcadeau wordt er heel vaak gedacht aan spulletjes voor de baby, maar eigenlijk is het ook top om iets voor de ouders zelf te geven. Zij hebben namelijk ook een cadeau verdient. Bijvoorbeeld in de vorm van een avondje weg, een heerlijke fles wijn (want nu mag het weer) of een etentje. Wat je geeft hangt natuurlijk helemaal af van de ontvanger, maar zorg ervoor dat het quality time geeft voor de ouders. En vergeet niet: biedt jezelf daarbij vrijwillig aan als oppas voor de kleine!

Spread the love