De babykamer van.. Carice

Mijn naam is Cheryl. Ik ben moeder van een zoon (Wisse, 4 jaar) en een dochter (Carice, 2 jaar). Samen met mijn man, wonen we met z’n vieren in een leuk en gezellig dorp in Friesland. Op mijn blog Ps. Cheryl is vind je vooral (styling) inspiratie voor moeders. Of je nu op zoek bent naar tips en binnenkijkers van kinderkamers, de leukste DIY’s of verjaardag inspiratie. Op mijn blog ben je aan het juiste adres.

En vandaag mag ik jullie meenemen in het kamertje van Carice. Van een neutrale babykamer, waar ook Wisse heeft geslapen, hebben we het kamertje van haar onlangs omgetoverd tot een echte meisjeskamer. Ik vind het leuk om lekker aan te rommelen in de kinderkamers en bezig te zijn met de styling.


De meubels in de kinderkamer

Toen ik vijf jaar geleden zwanger was van onze zoon, wisten we niet of we een jongen of een meisje zouden krijgen. We wilden ons graag laten verrassen, maar dit betekende ook dat we de babykamer neutraal moesten houden. Bij het uitzoeken van de meubels in de kinderkamer gingen we dan ook voor basic witte meubels waar ik nog steeds blij mee ben. De garderobekast, ledikant en commode zijn van het merk TWF en het type Bilbao. We gingen voor stevige meubels, die jarenlang mee gaan. Tot nu toe hebben we er nog steeds veel plezier van.

De sfeer van de babykamer

Een tijdje geleden vond ik het tijd worden om het neutrale babykamertje iets meer meisjesachtig te maken. Ik wilde graag werken met zacht roze tinten in combinatie met rotan en natuurlijke materialen. De wand waar de commode staat, heeft een nieuw behangetje gekregen. Het is een print met een waterverf look en deze is afkomstig van Photowall. Daarnaast ben ik heel blij met de rotan items die de kamer een beetje een bohemian look geven. Zo vind ik het rotan spiegeltje met oortjes zo ontzettend schattig. En de appel van Ferm Living is ook een echte eyecatcher. Daar bewaar ik de haaraccessoires, zoals haarbandjes scrunchies en haarclipjes, in. Ik ben ook heel blij met de toffe hexagons boven het ledikant. Doordat ik het zelf heb kunnen ontwerpen, is het een heel persoonlijk geheel geworden.

Het enige wat ik nog wel eens anders zou willen is de vloer. Toen we 8 jaar geleden ons huis kochten, hebben we gekozen voor antraciete vloerbedekking. Wel lekker warm aan je voeten, maar mijn smaak is inmiddels iets minder donker geworden. Maar er moet altijd wat te wensen overblijven, nietwaar?

Wil je meer zien van onze babykamer? Neem dan eens een kijkje op mijn blog: Ps. Cheryl waar je ook nog veel meer binnenkijkers van kinderkamers kunt terugvinden.

 

 

Website: https://www.pscheryl.nl

Instagram: https://www.instagram.com/pscheryl

Facebook: https://www.facebook.com/pscheryl.nl

Spread the love