De babykamer van.. I Scream Beauty!

Vandaag mag ik jullie een kijkje geven in de babykamer van ons zoontje! Over twee weken ben ik uitgerekend en we kunnen allebei niet wachten tot hij lekker in zijn bedje kan liggen en we hem kunnen knuffelen! Het is ons eerste kindje en na een heel makkelijke zwangerschap  is het eindelijk bijna zover!

Boven op de kledingkast ligt een grote knuffelleeuw, deze namen we mee bij Ikea. Volgens mij ligt bijna de hele dierencollectie van Ikea al bij ons in huis, dus deze konden we ook niet laten liggen. Aan de muur hangen een aantal posters die we bestelden bij Desenio. Ik vind ze zó leuk! Ze fleuren de donkerblauwe muur ook helemaal op.

De leeuw houdt de boel mooi in de gaten! Daarnaast (boven op de kast) staat een camera die wij gebruiken als babyfoon. Of althans, om iets om de baby in de gaten te houden. Je kunt deze camera gemakkelijk met een app bedienen (ook draaien en tegen praten!). Super handig! Op de grond zie je het bankje dat ik van alle kleuters uit mijn klas kreeg. Handig, want daarin zitten nog allerlei spulletjes die we nu niet gebruiken.

Op de commode zaten simpele zwarte knopjes, bij Xenos vonden wij deze met sterretjes. Vonden we net iets leuker staan! Het rompertje met I LOVE ARUBA kochten we tijdens onze vakantie daar. We wisten toen nog maar net dat ik zwanger was en dit was het eerste dat we kochten. Ik weet zo niet meer welke maat we hebben gekocht, maar ik denk dat ik ‘em daarna ga inlijsten. Als hij eruit is gegroeid dan. Wij zijn gek op Aruba en hebben er heel mooie herinneringen. Vandaar.

Bij het inrichten van de commode en de babykamer heb ik veel filmpjes op YouTube bekeken, haha. En iets dat bijna iedereen zei was dat je die hydrofiele doeken het best zo dicht mogelijk bij je in de buurt kunt hebben. Vandaar dat ik er een aantal in een mandje heb gedaan. En dat staat nog leuk ook! De gehaakte flamingo is een cadeautje van mijn moeder.

En deze poster moest er natuurlijk wel hangen! Ron heeft alle films volgens mij al 5 keer gezien dus dit mocht niet ontbreken! We bestelden deze poster ergens op internet (ik weet niet meer waar…), lijst eromheen en klaar! En eerlijk is eerlijk, ik heb zelf de films nog nooit gezien, maar ik vind de poster heel goed staan bij de rest!

En nog een beetje Aruba! Ik weet niet of deze knuffelschildpad lang in zijn bed blijft liggen hoor, geen idee of dat handig en veilig is, maar nu ligt hij er wel lekker. Ook deze namen we mee uit Aruba! Het grijze dekentje is van Koeka, ik wil er bijna zelf onderkruipen, zo lekker zacht!

Dit voorleesboek kreeg ik van vriendinnen, het is zó’n schattig boek, ik heb ‘em in de klas ook al vaak voorgelezen. En die stoere pet die je ziet kreeg ik van een andere vriendin.

Wij zijn allebei heel erg blij met het eindresultaat, het is precies geworden hoe wij het leuk vinden. Alles past bij elkaar, maar niet té overdreven gestyled. Wellicht dat onze baby er allang in ligt als dit artikel online komt, misschien ook niet, wie zal het zeggen!

Geschreven door: I Scream Beauty!

 

Spread the love