De beste Black Friday deals bij Notino.nl

Als mama is het ook belangrijk om aan jezelf te denken! En wat is er nu beter dan even heerlijk online shoppen? Black Friday is in aantocht. Het moment om cadeautjes te kopen voor bijvoorbeeld pakjesavond, kerstmis en natuurlijk gewoon om jezelf te verwennen. Wij delen graag onze favorieten van Notino.nl met je welke je niet mag missen, lees je mee?

Notino.nl

Notino is een van onze favoriete webshops als het aankomt op producten voor onszelf. Je vindt hier diverse beauty producten zoals parfums, make-up en huidverzorging. Zeker tijdens Black Friday bezoeken wij deze webshop maar al te graag. Notino heeft dan echt top deals, waardoor je heerlijk en voordelig even voor jezelf kunt shoppen.

Parfums

Een fijne parfum (of meerdere) moet je als vrouw zijnde gewoon in je beautykast hebben staan. Of je nu veel thuis werkt of een avondje gezellig met het gezin of vrienden bent, parfum kan altijd. Mijn favoriete parfums zijn onder andere:
Chloe. Chloe is een heerlijke geur welke wordt omschreven als: bloemig, poederachtig en voor de romantische vrouw.
La Vie Est Belle. Ook een favoriet van mij! Een zoete, fruitige en bloemige geur voor de zelfverzekerde vrouw. Klinkt goed toch?
Chanel Coco Mademoiselle. Mijn all time favourite! Een bloemige geur met citrustonen, ideaal voor elke dag. Toch bewaarde ik dit parfum altijd voor speciale momenten, zodat hij niet ‘normaal’ werd.

Huidverzorging

Ook mijn huidverzorging shop ik graag online. Eerder kocht ik dit soort producten nog wel eens bij de plaatselijke drogist, maar sinds ik de fijne merkproducten op Notino heb ontdekt ben ik fan. Zo gebruik ik graag:
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream. Een hele mond vol, maar kortom: een oog crème tegen rimpels. Dit product staat erom bekend dat het de rimpels al na 1 week zichtbaar vermindert. Ik vind het een top product!
– Weleda Pregnancy en Lactation. Tijdens mijn zwangerschap vond ik dit een prettig product. Het is een verzorgende olie tegen striae. Het houdt de huid soepel en zacht, erg fijn om te gebruiken!

Dit waren mijn favorieten. Voor alle deals raad ik je aan om een kijkje te nemen op Notino.nl.
Wat zijn jouw favoriete producten? Shop ze dames!

Spread the love