De leukste preppy stijl kinderkleding 

De mama’s zullen het misschien wel kennen nog van TV. Gossip Girls. De boardingnschool look was toen niet alleen een hit, maar komt ook helemaal terug. Ben jij al klaar voor deze preppy stijl kinderkleding? In dit artikel laat ik je een paar van onze favoriete preppy looks zien.

Wanner je denkt aan preppy kleding denk je gelijk aan ruitjes, blazers en luxe details. Wist je dat deze stijl oorspronkelijk kwam van uit de Privat schools in Amerika? Denk aan scholen als Harvard en Yale. In de jaren 50 werd er veel geëxperimenteerd met stijlen en door de Ivy league stijl te combineren met elementen uit de Prep schools kwam de preppy stijl te voorschijn. Tegenwoordig zien we het nog veel terug. En dus nou ook weer bij de kinderlijnen!

Tuttig, maar wel leuk!

Een belangrijk iets in de preppy stijl is het ruitje. Een beetje tuttig mag zeker! En door het helemaal preppy te maken kunt je er voor kiezen om een rokje te combineren met een blouse en blazer. Doe er nog wat Chunky sieraden bij een je bent klaar!

Hou je van een stoerdere look? Combineer het tuttige ruitje dan met stoere sneakers of een ander statement piece! Ik vind het ook erg leuk om bijvoorbeeld een ruit rokje te combineren met stoere chunky boots. Door er een tof t-shirt bij te dragen geef je de Prep look gelijk een rock en roll vibe.

Belangrijke kleuren

Kleuren die we veel terug zien in de preppy look zijn rood, wit, blauw en groen. Toevallig zijn dit ook de kleuren die je vaak bij de Ivy league scholen terug ziet. Toeval? I think not.

Peppy look musthaves:

1. Rokjes. Preppy meisjes dragen rokjes, heel veel rokjes. Alles kan en mag. Ga dus zeker voor een leuke print!

2. Jurkjes. Ook jurkjes zien we veel terug in de preppy look. Let op, de jurkjes mogen niet onder de knie komen, maar ook zeker niet te kort zijn.

3. Pearls. A girl can never leave their house without a neck full of pearls!

4. Blousjes. Wie preppy zegt denkt aan ruitjes en bloesjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Met ruffles, strikjes of misschien zelfs wel kant. Het kan allemaal!

5. Blazers. Een echte preppy garderobe kan natuurlijk niet zonder een goede blazer. Ook hier kun je met een gerust hart voor prints gaan!

Een van onze favoriete merken als het gaat om preppy kleding is nobell kinderkleding. Ze hebben niet alleen prachtige ruitjes, maar ook zat keuze in blazers en rokjes. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen dus!

Spread the love