De nieuwste zonnebescherming van Zwitsal

Ben jij al bekend met de zonnebescherming van Zwitsal voor de kleintjes? Zwitsal komt met een aantal nieuwe producten die wij graag aan je laten zien. Zeker nu de zon weer tevoorschijn komt en we lekker buiten zijn, is het insmeren van de kleintjes enorm belangrijk! Benieuwd naar de nieuwste producten? Lees dan verder!

Zonnebescherming van Zwitsal

Sinds vorig jaar heeft Zwitsal zonnebescherming in het assortiment. De huid van baby’s en jonge kinderen is kwetsbaar en gevoelig voor de zon, goed insmeren is daarom zeer belangrijk. De producten van Zwitsal plakken niet, trekken snel in en zijn makkelijk smeerbaar. Mede daarom is het ook juist voor ons als ouders erg fijn om deze producten te gebruiken. Zo weten we zeker dat de gevoelige huidjes van onze kindjes beschermd zijn tegen UVA- en UVB-straling.

Nieuwste producten van Zwitsal

Zwistal heeft drie nieuwe producten toegevoegd aan de huidige zonnebescherming lijn welke allemaal bij Kruidvat te koop zijn.

  • Zwitsal Zonnecreme SPF50+ (75ml). Deze zonnebrand crème zat al in het assortiment, maar is nu uitgebreid met een 75ml tube. Een klein formaat, handig voor onderweg!
  • Zwitsal Zonnespray SPF50+ 0% parfum. Deze zonnespray bevat geen parfum, waardoor hij ook voor de gevoelige huidjes te gebruiken is. Daarnaast is de spray erg makkelijk om aan te brengen.
  • Zwitsal Aftersun lotion normaal & 0% parfum. Een fijne Aftersun lotion om je kindje na een dagje buiten mee in te smeren. Dit versterkt de natuurlijke hydratie om uitdroging te voorkomen. De Aftersun is in een normale variant te koop met de vertrouwde Zwitsal geur, of in een parfumvrije variant.

Wij gaan deze producten zeker gebruiken voor onze kleintjes. Ik ben altijd al fan van de Zwitsal producten en wij gebruikten vorig jaar ook al de zonnebescherming. Vooral een Aftersun erbij vind ik ideaal, zodat wij na een dagje zwemmen of buiten spelen de huidjes extra kunnen hydrateren.

Zou jij de zonnebescherming van Zwitsal aanschaffen?

Spread the love