De Stokke Xplory 2018 | Verbeterd en vernieuwd

Als je zwanger bent, dan komt er veel op je af. Je moet namelijk meerdere zaken in huis halen die je voor je baby nodig hebt. Eén van de belangrijkste producten die jij voor je baby in huis moet halen is een kinderwagen. In deze blog vertel ik je graag meer over de Stokke Xplory 2018, een geweldige kinderwagen die al meerdere awards heeft binnengehaald. Vanaf vandaag staat deze nieuwe wagen te shinen in de winkel!

 

In een nieuw jasje

De Stokke Xplory werd in 2003 al gelanceerd. Vanaf dat moment was deze kinderwagen al erg populair en heeft deze meerdere awards in de wacht gesleept. Nu 15 jaar later komt de Stokke Xplory 2018: een verbeterde en vernieuwde versie. Niet alleen op praktisch gebied is de kinderwagen verbeterd, ook de looks van de kinderwagen hebben de ontwerpers geheel onder handen genomen. Het resultaat is een elegante en gebruiksvriendelijke kinderwagen die een echte aanwinst is voor elk gezin.

 

Relatie tussen ouder en kind

Stokke staat voor een goede relatie tussen de ouder en kind. Dit is ook aan het ontwerp terug te zien. Deze kinderwagen is zo ontworpen waardoor het gemakkelijk kan meegroeien met je kind. De verbeteringen zijn grotendeels doorgevoerd aan de hand van feedback van ouders.

Wat is er verbeterd?


Natuurlijk wil je weten wat er allemaal is veranderd ten opzichte van het oudere model. Wij informeren je over de belangrijkste wijzigingen en veranderingen.  

Reiswieg is vernieuwd
De nieuwe reiswieg is erg handig om in huis te halen. De reiswieg is namelijk erg ruim en comfortabel voor je baby. Daarnaast is de reiswieg natuurlijk veilig en praktisch. Het matrasje van de reiswieg is milieuvriendelijk en luchtdoorlatend.

 

Ergonomische zitting
De hoogte verstelbaarheid is verbeterd. Je kindje zal goed ondersteund worden en lekker comfortabel liggen indien nodig. Dankzij de verlengde overkapping zal je baby ook tijdens een zonnige wandeling goed beschermd worden tegen de zon. De voetsteun van de kinderwagen is ontworpen in samenwerking met een fysiotherapeut. Je baby zal op deze manier optimale ondersteuning krijgen.

 

Een ruimere boodschappentas
De nieuwe boodschappentas heeft een inhoud van 32 liter. Daarnaast is de boodschappen ook gemakkelijk schoon te maken.

 

Opvouwbaarheid is verbeterd

Vind je het belangrijk dat de kinderwagen gemakkelijk is op te vouwen? Dan hoef jij je met de Stokke Explory geen zorgen te maken. Met slechts één hand kun je de kinderwagen in één stap in klappen.

 

Er is meer keuze wat betreft materialen en kleur
Nu kun je ook kiezen voor nieuwe luxe stoffen. De gebruikte materialen blijven zoals je gewend bent natuurlijk van goede kwaliteit.

Wat vind jij van de Stokke Xplory 2018?

Spread the love

2 gedachten over “De Stokke Xplory 2018 | Verbeterd en vernieuwd

Reacties zijn gesloten.