De voordelen van online boodschappen doen

Geen gesjouw, je kunt alles in een keer vinden en er staat nooit een rij bij de kassa. Online boodschappen doen is ideaal!

Bekijk welke voordelen je boodschappen laten bezorgen voor jou heeft.

 • Je houdt tijd over voor leuke dingen


  Je bespaart tijd omdat je niet meer naar de supermarkt hoeft. In die tijd kun je veel leuke, andere dingen doen. Ga lekker naar de sportschool, lees een boek of ga gezellig met je kind naar het bos of de speeltuin.

 • Je rent niet als een kip zonder kop door de winkel


  Ben je net de hele supermarkt door, kom je erachter dat je de bananen bent vergeten. En, ja hoor. Uiteraard staan die helemaal bij de ingang in de schappen. Of je hebt een uurtje na werk en je moet je haasten omdat je je kind van de opvang moet ophalen. Je vliegt door de supermarkt om op tijd klaar te zijn. Online je boodschappen bestellen scheelt je een hoop stress en frustraties.

   

 • Je hoeft niet te sjouwen met zware boodschappen


  Frisdrank, pakken yoghurt, vaatwastabletten, wasmiddel… Producten die je toch minder snel meepakt als je lopend bent of met de kinderwagen. Met de auto is al iets beter, maar hoe krijg je die volle tassen je huis in? Door deze zware, boodschappen te bestellen, bespaar je jezelf kilo’s gesjouw. De bezorger brengt de boodschappen tot aan de deur.

   

 • Je bent minder gevoelig voor lekkere snacks en aanbiedingen


  Boodschappen doen als je honger hebt. Een echte no-go. Je ruikt de verse croissantjes en je ziet dat je lievelings chocoladereep in de aanbieding is. Ook krijg je nu 1 zak chips gratis en ligt er nog een kassakoopje klaar bij het afrekenen. Voor jou al heel verleidelijk. Laat staan voor je kind. Als je online je boodschappen doet hoef je geen ‘nee’ te zeggen en voorkom je impulsaankopen.

   

 • Je hoeft minder te plannen


  Het blijft een gepuzzel. Wanneer doen we de weekboodschappen? Je wil nu eigenlijk naar de supermarkt, maar de kleine doet net een middagdutje. Of je moet je kind ophalen van een speelafspraak met een vriendje, maar het wc-papier is toch echt op. Kortom, we komen allemaal wel eens uren of handen tekort. Bestel je boodschappen snel en laat de boodschappen bezorgen op een moment die jou uitkomt. Dat is makkelijk!

   

Wil je ook de gemakken van het online boodschappen doen ervaren? Bestel dan op Coop.nl en laat je boodschappen makkelijk en snel thuisbezorgen!

Spread the love