Disney: leuk voor jong én oud

Als we om ons heen kijken kunnen we er niet meer om heen: Disney is ontzettend populair en voor al kinderen zijn er helemaal gek op. Als kind vond ik het al heel leuk om de Disney films te bekijken, en nu als moeder valt het me op hoe in de ban we zijn van Disney. Ik vind het nu stiekem nog steeds ontzettend leuk. Of het nu gaat om films, speelgoed of een leuk uitje: Disney is overal!

 

Leerzame en mooie films


De films van Disney zijn ontzettend leuk. Of je nu jong of oud bent, we kunnen ons er prima mee vermaken. De meeste Disneyfilms hebben ook een leuke boodschap, ook als volwassene kunnen we hier ontzettend veel van leren. Samen met mijn kinderen heb ik al veel Disney films gekeken, en omdat er steeds meer films komen, denk ik dat we nog lang niet klaar zijn!

 

Spelen met Disney & Disney Baby


Dat er veel speelgoed is van Disney, dan merk je al gelijk als je naar de Disneystore gaat. Hier kun je namelijk alles vinden van Mickey Mouse, Donald Duck, Cars en Disney Princess. Als je kind een favoriete Disneyfiguur heeft, dan heb je hier waarschijnlijk al wel een broodtrommel, beker of paraplu van in huis. Voor kleine baby’s zijn er ook genoeg leuke Disney spullen te vinden. Behalve rammelaars en lieve knuffels, zijn er ook ontzettend veel leuke slabbetjes en rompertjes te krijgen van Disney. De nieuwe babycollectie is echt enorm schattig. Voor meisjes vooral heel veel roze en glitter. Precies wat wij leuk vinden! disney baby

 

Disneyland: droomuitje voor kinderen


Disneyland bezoeken is ontzettend leuk om samen met je gezin te doen. Welke kind wilt dit nu niet: rondlopen in een park met hun favoriete Disney figuren. Daarnaast zijn er nog talloze manieren om hier samen met je kinderen een leuke tijd te beleven. Je kunt overnachten in Disneyland zodat je alle tijd kunt nemen om het park rustig te ontdekken.

 

Ben jij ook zo gek op Disney?

Disney baby review - Disney leuk voor iedereen

Spread the love