Dit mag er niet ontbreken in jouw tuin

In de zomer is onze tuin ons tweede huis. Wanneer we echt van die warme dagen hebben vertoeven we er het liefst de hele dag en dan is het wel zo fijn als jouw tuin echt jouw fijne plekje is. Een plek waar je je thuis en happy voelt. De lente is het moment om daarover na te denken en om wat dingen aan te pakken.

1. Kleur

Is jouw tuin saai van kleur? Doe er dan wat aan! Verf een muurtje, schutting of tuinhuis is een leuke vrolijke kleur. Dit kun je doen met bijvoorbeeld gekleurde beits. Beits zorgt er namelijk voor dat er geen vocht in het hout of de muur trekt en zo de verf niet afbladdert. Het resultaat gaat op die manier wat langer mee.

2. Bloemen

Kleur kun je ook op andere manieren in je tuin aanbrengen, bijvoorbeeld door lekker veel bloemen te planten. Heb je borders? Zet die dan vol met allerlei kleuren en allerlei verschillende soorten bloemen. Wanneer je geen border hebt kun je ook kiezen voor potten. Die kun je immers op grootte kopen en neerzetten waar jij maar wilt. Koop ook meteen gekleurde potten, zo ben je twee keer zo goed bezig!

3. Kussens

Heb je een loungeset in jouw tuin staan? Hoe fijn is het dan om er een paar lekkere kussens op te kunnen gooien? Dit zit niet alleen een stuk fijner, maar ziet er ook nog eens leuk en aangekleed uit. Tegenwoordig heb je speciale buitenkussens, die in weer en wind buiten kunnen blijven liggen. Superhandig!

4. Parasol

Parasols mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw tuin. Ze geven jou de nodige schaduw en met name tijdens de warme dagen is dit zeer prettig. Hele dagen in de zon is niet goed voor onze huid, dus met een parasol kun je lekker buiten blijven en hoef je niet naar binnen. Mocht je het meteen goed willen doen, kies dan een exemplaar uit de horecaparasols uit. Zo heb je een kwalitatief exemplaar staan die je hele leven mee gaat!

5. Accessoires

Net als in je woonkamer zijn accessoires in de tuin onmisbaar. Denk aan een leuke tuinposter, een leuke muurcirkel, maar ook aan speciale buitenkaarsen, buitenverlichting en fakkels. Of wat dacht je van grote luxe windlichten voor in je tuin? Ze geven in de schemer en avond een mooi en gezellig effect, waardoor je ook de avonden lekker in je tuintje blijft zitten.

Spread the love