Dit zijn de leukste moeder en kind sieraden

Wanneer je net een kindje hebt gekregen of misschien al langer kinderen hebt weet je dat hij/zij je kostbaarste bezit is of zijn. Het klinkt echt zo onwijs cliché, maar het is zeker wel waar. Jaren geleden zag je een ware trend binnen het twinnen met je kinderen en juist dat was zo leuk wanneer je kleintjes hebt. Die trend lijkt nu wat voorbij, maar toch kun je samen met je kind(je) mooie sieraden dragen die voor de bijzondere band tussen jullie tweeën staat.

Moeder dochter armband

Heel bijzonder is het om samen met je dochter dezelfde armbandjes te dragen. Het kan staan voor de mooie band die je met elkaar hebt en de vriendschap onderling. Wanneer je dochter puber is, dan kan ze gewoon een volwassen armband aan, maar wanneer ze wat kleiner is zijn de speciale kinderarmbandjes meer passend. Bij KAYA Sieraden hebben ze hele fijne moeder en dochter armbandjes. Dit zijn dezelfde armbandjes, alleen dan in verschillende maten. Zo matchen jullie lekker!

Baby armbandje met naam

Bij baby’s zie je vaker de leuke en schattige baby armbandje met naam. Dit wordt al jarenlang gedaan en het ziet er super schattig uit! Natuurlijk kun jij ook kiezen voor een armbandje met de naam van je baby erop, maar vaak ziet dat voor ons volwassen vrouwen niet zo heel stylish uit. Beter kun je dan kiezen voor een mooie slavenarmband in dezelfde kleur/materiaal en hierin kun je vervolgens de naam van je baby in laten graveren. Heel persoonlijk ook en supermooi! Op die manier ben je toch wat met elkaar verbonden en heeft ieder zijn eigen sieraad.

Ben je niet zo van de armbandjes, dan kun je altijd nog kiezen uit leuke trendy kettingen of misschien zelfs enkelbandjes. Deze laatste zijn ook geweldig voor de zomer! Is jouw dochter (of zoon) heel graag creatief bezig? Dan is het een leuk idee om naast een mooi zilveren of gouden sieraad ook samen iets zelf te maken. Laat hem of haar een toffe ketting of leuk armbandje maken voor zowel hemzelf/haarzelf als voor jou. Dit draag je dan bij je zilveren of gouden armband, waardoor je een hele leuke combinatie krijgt!

Hoe dan ook, het dragen van eenzelfde sieraad samen met je dochter en/of zoon maakt je band nog een beetje hechter. Ook wanneer je kindje het bijvoorbeeld even moeilijk heeft op school kan dit goed helpen, want door te kijken naar het armbandje weet hij of zij dat jij het ook draagt. Zo zijn jullie toch altijd een beetje samen.

Spread the love

Eén gedachte over “Dit zijn de leukste moeder en kind sieraden

Reacties zijn gesloten.