Dit zit er in mijn luiertas!

Een luiertas is voor iedere moeder onmisbaar. Sterker nog, de luiertas is voor mij “heilig”. Na elk uitje loop ik mijn tas altijd even na. Zit alles er nog in? Moet ik nog wat bijvullen? Vandaag laat ik jullie zien wat ik altijd meeneem.

 

Luiers, Duh! Nou ken ik mensen die enkel 2 luiers meenemen. Maar ik heb inmiddels geleerd dat ik maar beter 5 of meer luiers mee kan nemen. Of mevrouw besluit achter elkaar door te poepen of ik blijf onverwachts toch langer weg. Dan heb ik liever genoeg bij me!

Ook luierdoekjes gaan mee uiteraard. Nou neem ik niet een grote verpakking mee omdat ik dat weer net te veel vind voor in de tas. Daarom heb ik van Pampers een navul doosje. Deze vul ik elke keer met een stapeltje doekjes.

Melkpoeder. Dit neem ik mee in een torentje. Zo kan ik altijd on the go een flesje maken. Uiteraard hoort daar dan ook een fles bij. (Zelf geef ik nog 150ml melk per flesje. Dus ik heb dan ook nog een kleine fles mee van Difrax (scheelt weer ruimte!). Om on the go een flesje te kunnen maken neem ik ook altijd een thermosflesje water mee.

2 setjes kleding klinkt misschien overdreven. Maar het is bij mij helaas al een paar keer mis gegaan waardoor ik liever het zekere voor het onzekere neem. Ons lieve meisje spaart soms haar poepjes op waardoor het soms wel een explosie lijkt. In dat geval heb ik liever nog een extra setje mee!

Spuugdoekjes neem ik ook altijd in drievoud mee. Ze zijn altijd handig om bij de hand te hebben! En dat geld ook voor een speentje. Deze zit standaard in mijn luiertas.

Micmacbags

Nou vind ik het zelf ook wel erg handig om een verschoonmatje mee te nemen. Nou heb ik sinds kort echt een prachtige luiertas van Micmacbags waar deze al in zit. Sterker nog, je hoeft alleen de voorrits open te maken en het matje rolt zo uit je tas en je kunt aan de slag! Wie zegt dat de soort luiertas die je mee draagt niks uit maakt heeft nog nooit deze tas gehad. Want echt aan alles is gedacht. Er zit een apart vak voor je verwarmde water zodat deze ook echt warm blijft en zitten er voldoende vakken in om je spulletjes in op te bergen. Deze tas heb ik gehaald bij Duifhuizen Ede, een super mooie nieuwe winkel met een mega groot assortiment aan tassen. Ze hebben de Micmacbag trouwens ook in twee andere kleuren!

Verder heb ik ook altijd een mini zakje met spulletjes voor mij in de tas zitten. Denk aan paracetamol, maandverband en jawel, zelfs pleisters!

Wat zijn de belangrijkste items in jouw luiertas?

Spread the love

Eén gedachte over “Dit zit er in mijn luiertas!

Reacties zijn gesloten.