Heel even een momentje voor jezelf met deze draadloze headset!

Soms heel soms is het fijn je even af te sluiten van de wereld. Als de baby huilt, het kind gilt en je man zeurt. Dan wil je gewoon even opsluiten in de badkamer, kaarsje erbij, lekker muziekje en ZEN! Of wil je lekker even naar buiten een uurtje hardlopen en daarbij geen zin in draden? Dan moet je echt mee doen aan deze winactie voor de mooiste draadloze headset ever!

Een bluetooth headset

Ik wilde heel lang geen bluetooth koptelefoon omdat ik dacht dat het ingewikkeld was. Maar dat is het helemaal niet, het is een kwestie van bluetooth aanzetten, een knopje indrukken en ze zoeken zelf verbinding. Mega handig, want je bent dus van dat gezeur van draden in de knoop af.

Ik vind het heerlijk op de sportschool om mijn muziek echt heel hard aan te zetten. Of ik ga wel eens een flink stuk wandelen. Nu had ik eerst wireless earbuds Maar ik heb grote oren of zo en dan zit het gewoon niet zo prettig. Met deze draadloze koptelefoon ben je gewoon echt even afgesloten van de wereld. Echt een momentje om dan helemaal in je hoofd en diep in gedachten te gaan zitten. Je hoort serieus helemaal niets.

TIP! Ga je met het OV of het vliegtuig zonder kinderen, zet je muziek lekker hard, dan hoor je ook die van een ander niet. I D E A A L!

Het is bijna moederdag en je mag een keertje uitslapen..

We weten allemaal hoe het is: ruzie maken wie wat mag doen in de keuken, “schat, waar staat de koelkast?”, gerommel en gestommel en je weet dat als je straks naar de keuken gaat het een mega bende is. Om dan toch van het zogenaamde uitslapen te genieten, is mijn moederdag tip voor jou om lekker je headset op te zetten, telefoon erbij en gewoon lekker series te gaan kijken. Die zooi komt toch wel, beter even je momentje te nemen in plaats van nu al te irriteren. Even een rust momentje voor jezelf.

WINNEN!

Nu zit ik je helemaal lekker te maken en denk je “poeh, ik wil ook wel zo een mooie koptelefoon”, dan moet je snel mee doen!

Zo doe je mee:

– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
– Like de Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl

Voor een extra kans tag je iemand in dit bericht op Facebook, je mag het bericht ook delen!

de winactie is gesloten

even een momentje voor jezelf

 

Spread the love

16 gedachten over “Heel even een momentje voor jezelf met deze draadloze headset!

 1. Super gaaf, ik doe mee!
  Ik zou ook wel graag een draadloze headset willen hebben. Ik heb nu nog één met een draadje en dat is soms best vervelend. Met hardlopen zit het draadje vaak in de weg en de telefoon moet je zo bij je dragen, dat de koptelefoon ook echt bij je oren komt. Daarnaast zou het thuis ook wel lekker zijn… Als mijn grote man en kleine man dan aan het stoeien zijn, kan ik een lekker muziekje opzetten 😉

 2. Een momentje helemaal voor mezelf. Dat klinkt als een dream come true. In ons drukke gezin met 3 kinderen (allen met een rugzakje met daarin Adhd, add, autisme en een verstandelijke beperking) is een momentje voor mezelf echt schaars. Ik zou gretig gebruik gaan maken van deze mooie koptelefoon. Wat een uitkomst zeg, dat draadloos!

 3. Fantastisch! Dit wil ik zooooi graag. Even wegdromen met mijn favo playlist! Fingers crossed

 4. Ik doe erg graag mee! Inderdaad voor tijdens het hardlopen , niet te kunnen struikelen over de draad. Of in de sportschool of tijdens ov naar mijn werk , kortom overal ! En Hij ziet er tenminste leuk uit 😉

 5. Super gave headset! Ik zou hem gebruiken op de fiets 😊 Ik moet elke dag 30 min heen en terug fietsen naar mijn werk! Ik zou het heerlijk vinden als ik niet meer elke keer mijn oortjes uit elkaar hoef te halen 😉
  Ik volgde de Facebook site al.

 6. Wauw….
  Prachtig 😍👌
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie zodat ik graag ongestoord naar mijn favoriete songs
  kan luisteren thuis, als de zon schijnt in de tuin, wanneer ik in het ov zit en reis, op holiday etc….

  Fb.: Ike Hassankhan

  Em.: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

 7. Awwww😍😍😍😍wauw. Liefde op het eerste gezicht. Ik doe mee want dit heb ik echt nodig voor mijn werk. 🍀🍀🍀🍀❤❤❤❤ mijn eigen headset is overleden en deze prachtige draadloze prinses maakt alles weer ok. ☝️☝️☝️☝️ ik doe mee darling!

 8. Ik doe mee! Want ik denk inderdaad “poeh, ik wil ook zo’n mooie koptelefoon”, 😉

Reacties zijn gesloten.