Heel even een momentje voor jezelf met deze draadloze headset!

Soms heel soms is het fijn je even af te sluiten van de wereld. Als de baby huilt, het kind gilt en je man zeurt. Dan wil je gewoon even opsluiten in de badkamer, kaarsje erbij, lekker muziekje en ZEN! Of wil je lekker even naar buiten een uurtje hardlopen en daarbij geen zin in draden? Dan moet je echt mee doen aan deze winactie voor de mooiste draadloze headset ever!

Een bluetooth headset

Ik wilde heel lang geen bluetooth koptelefoon omdat ik dacht dat het ingewikkeld was. Maar dat is het helemaal niet, het is een kwestie van bluetooth aanzetten, een knopje indrukken en ze zoeken zelf verbinding. Mega handig, want je bent dus van dat gezeur van draden in de knoop af.

Ik vind het heerlijk op de sportschool om mijn muziek echt heel hard aan te zetten. Of ik ga wel eens een flink stuk wandelen. Nu had ik eerst wireless earbuds Maar ik heb grote oren of zo en dan zit het gewoon niet zo prettig. Met deze draadloze koptelefoon ben je gewoon echt even afgesloten van de wereld. Echt een momentje om dan helemaal in je hoofd en diep in gedachten te gaan zitten. Je hoort serieus helemaal niets.

TIP! Ga je met het OV of het vliegtuig zonder kinderen, zet je muziek lekker hard, dan hoor je ook die van een ander niet. I D E A A L!

Het is bijna moederdag en je mag een keertje uitslapen..

We weten allemaal hoe het is: ruzie maken wie wat mag doen in de keuken, “schat, waar staat de koelkast?”, gerommel en gestommel en je weet dat als je straks naar de keuken gaat het een mega bende is. Om dan toch van het zogenaamde uitslapen te genieten, is mijn moederdag tip voor jou om lekker je headset op te zetten, telefoon erbij en gewoon lekker series te gaan kijken. Die zooi komt toch wel, beter even je momentje te nemen in plaats van nu al te irriteren. Even een rust momentje voor jezelf.

WINNEN!

Nu zit ik je helemaal lekker te maken en denk je “poeh, ik wil ook wel zo een mooie koptelefoon”, dan moet je snel mee doen!

Zo doe je mee:

– Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
– Like de Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl

Voor een extra kans tag je iemand in dit bericht op Facebook, je mag het bericht ook delen!

de winactie is gesloten

even een momentje voor jezelf

 

Spread the love