Draagdoek ByKay: trendy én ergonomisch

Tijdens je zwangerschap draag jij je baby al constant bij je. Veel moeders kiezen ervoor om dit ook te doen na de bevalling door middel van een draagdoek. Je baby dragen in een draagdoek brengt veel voordelen met zich mee. Toen ik op zoek was naar ergonomische én trendy draagdoeken kwam ik al snel bij een geweldig merk: de draagdoeken ByKay. Ik vertel je graag meer.

 

Draagdoek by Kay


17 jaar geleden werd Kay moeder en dit heeft haar hele leven veranderd. Kay ervaarde zoveel liefde voor haar baby’s dat ze het liefst haar baby’s overal mee naartoe wilde dragen. Ze vond dat hier iets miste, ze kon namelijk geen één draagdoek vinden die ergonomisch én trendy is. Dit zorgde ervoor dat Kay zelf aan de slag ging met de naaimachine en een eigen draagdoek ontwikkelde. Dit ontwerp heeft veel andere ouders erg enthousiast gemaakt waardoor Kay nu eigenaar is van het merk Bykay die nu als bedrijf zelfs internationaal opereert. Kies voor de meisjes voor een trendy roze draagdoek of ga juist voor een stoere blauwe. Er is voor iedereen wel een geschikte draagdoek te vinden.

 

De voordelen van een draagdoek


Het dragen van een baby in een draagdoek brengt voor de ouder én voor de baby veel voordelen met zich mee:

 

 • Veilig bij mama
  Baby’s vinden een draagdoek ontzettend fijn, omdat ze op deze manier heel dicht bij mama zijn. Dit is ook goed voor de hechting van de ouder met het kind.
 • Positief voor overprikkelde baby’s
  Kinderen die overprikkeld zijn worden door de schommelende bewegingen erg rustig. Kinderen kunnen op deze manier tot rust komen en ontspannen. Draag je baby tijdens een feestje zodat ze kunnen ontspannen bij jou terwijl jij ook een leuke tijd kunt hebben.
 • Je hebt je handen vrij
  Een draagdoek is daarnaast ook ontzettend praktisch. Je hebt namelijk je handen vrij voor alle andere klusjes in huis. Daarnaast is het dragen van een baby op je arm lichamelijk veel zwaarder dan het dragen van je baby in een draagdoek.
 • Je baby ontwikkelt zich goed
  Je baby ligt bij een draagdoek ByKay in een ergonomische positie. Dit is goed voor de ontwikkeling van je baby. De hersenen, het evenwichtsorgaan en de heupen ontwikkelen zich op deze manier beter.

 

Maak jij gebruik van een draagdoek?

Spread the love