Dromen mag: mijn droom badkamer!

Ik vind het heerlijk om Pinterest af te struinen naar hebberig makende interieurs. Wegdromen bij mooie woonkamers, sfeervolle slaapkamers en moderne badkamers en bedenken hoe ik het zelf zou veranderen in mijn interieur. In dit artikel wil ik je graag laten zien hoe ik mijn droombadkamer in zou richten, want dromen mag natuurlijk altijd! Lees je mee?

Een groot bad

Met stipt op nummer één: een groot bad! Een bad is sowieso ideaal met kleintjes. Wanneer ze nog erg jong zijn, kun je heerlijk samen in bad ontspannen. Vooral na het sporten is dit natuurlijk heerlijk! Wanneer je kindjes wat ouder zijn, is het bad ook de perfecte plek om lekker te spelen met het water! Het lijkt mij heerlijk om een groot bad te hebben, zoals in deze badkamers, waar we heerlijk in kunnen ontspannen en spelen. Soms zie ik wel eens van die grote ronde baden voorbij komen, dat lijkt mij geweldig!

Een dubbele wastafel

Wij hebben eigenlijk altijd een enkele wastafel gehad, maar de luxe van een dubbele wastafel lijkt mij heerlijk. Ook lijkt het mij een fijn idee dat je een eigen plekje hebt, waar jouw eigen spullen staan. Daarnaast staat het ook nog eens erg stijlvol in de badkamer, zo’n grote dubbele wastafel! Wat ik ook prachtig vind in combinatie met de dubbele wastafel, zijn zwarte kranen. Misschien moet je even wennen aan het idee, maar het staat erg gaaf!

Een heerlijke regendouche

Hoe graag ik ook een bad wil, een douche blijft net zo heerlijk. Zeker wanneer je even snel in de ochtend of avond  wil douchen, lijkt het mij erg fijn om het korte moment wel tot een ontspanmoment te maken. Zeker met een grote, fijne regendouche lijkt mij dit ideaal! Daarnaast is samen douchen met je kindje natuurlijk ontzettend fijn. Zeker na een lange werk-, school-, of opvang dag is het een ultiem moment om even samen te ontspannen na de drukke dag.

Wat zou voor jou onmisbaar zijn in een droombadkamer?

Spread the love