De duurste speen ter wereld

Hadden we het laatst nog over flessen in allerlei kleuren en stijlen, hebben we het vandaag over speentjes. Zijn we inmiddels gewend aan de grappige speentjes met motiefjes, en zelfs de glow in the dark. Deze zijn voor de bling bling babies onder ons. De duurste speen ter wereld is bezaaid met diamanten.pacifiers rhinestone

De glitter speen

Als ik zelf een speen zou mogen ontwerpen dan graag 1 die niet zo hard aanvoelt, zachter materiaal, en toch stevig. En dan in mooie kleuren, die ook nog eens glow in the dark zijn. De glitters zijn natuurlijk wel mega kitch, maar hoe zouden Swarovski steentjes dan aanvoelen? En als ik naar mijn kind kijk, dan kan dat voor behoorlijk wat krassen in het interieur zorgen..

De ontwerpers denken er toch anders over, er zijn allerlei speentjes met diamanten of Swarovski steentjes te koop. De 1 nog duurder als de ander. Nou lijkt mij dat ook best zwaar om in je mond te hebben, maar misschien moet je het meer zien als accessoire?

duurste speen duurste speen

De duurste speen ter wereld

 

Wat vinden jullie van de over the top speen van Suommo? Hij kan voor moeder en baby gebruikt worden. De moeder kan hem nl aan een ketting om haar nek hangen. Gemaakt van 18k goud en diamanten, kun je hem als hanger of pin gebruiken als de baby er niet op zit te sabbelen. Ook handig waarschijnlijk dat je altijd een reserve speen bij je hebt die er ook nog eens mooi uitziet om je nek. Dit is overigens de duurste speen ter wereld!

duurste speen

de allerduurste speen ter wereld

 

 

Spread the love