Een Beachwagon, de handige bolderwagen voor iedereen!

Een dagje met de kinderen naar het strand is ontzettend leuk. Om een leuke dag te hebben met de kinderen, is het belangrijk dat je iets mee neemt waar de kinderen in kunnen zitten als ze moe worden. Anders worden ze al gauw chagrijnig en lijkt het erop dat je al snel naar huis gaat omdat ze het dagje uit niet meer zien zitten. Een kinderwagen of buggy is handig, maar ik ben nu iets tegen gekomen waar ik ontzettend enthousiast over bent: de bolderkar van beachwagon.company. Ik vertel je graag meer.

Handig voor het strand of attractieparken

De Beachwagon is een bolderkar die ontzettend licht is. Hierdoor is deze snel en gemakkelijk op te vouwen. Met een buggy kun je niet gauw over het zand rijden als je bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat. De Beachwagon is ideaal voor een dagje naar het strand en rijdt zelfs gemakkelijk over sneeuw. Dit maakt dat de Beach Wagon geschikt is voor ieder seizoen van het jaar. Of je nu een wandeling maakt over het strand, in het bos of op de camping, de Beachwagon is geschikt voor elke plek en op iedere moment.

Beaechwagon 1

Alleen maar voordelen

De bolderkar heeft voor mij alleen maar voordelen. Behalve dat de bolderkar erg handig is, ziet hij er ook nog eens ontzettend stoer uit. De Beachwagon is ook prima om mee te nemen op reis. Omdat de kar gemakkelijk opgevouwen kan worden, is het ideaal om mee te nemen in de auto en vliegtuig. Je hebt de mogelijkheid om de kuipdoek te verwisselen in andere kleuren en daarnaast voelt het ook nog eens zacht en warm aan. Je kind is dus zeker voorzien van een heerlijke plek tijdens de rit.

De Beachwagon is te koop bij Beachwagon.Company en kost zonder accessoires €289.

Ken jij de bolderkar van Beachwagon company al?

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Spread the love