Een geweldige vakantie op Franse bodem

Frankrijk is een ontzettend populair vakantieland. Afgelopen jaar heeft mijn zus met behulp van Flower Campings een geweldige tijd beleefd in Frankrijk. Zij hebben een mooie tijd gehad op natuurcamping Les Lodges de Blois-Chambord. Met mijn zoontje wil ik voor een vakantie ook niet te ver reizen, dus omdat ik veel goede verhalen heb gehoord, denk ik er zelf ook over om dit jaar op vakantie te gaan naar Frankrijk. Met mij zijn er ruim 2,5 miljoen Nederlanders die de zomer willen besteden in Frankrijk. Al ruim 10 jaar zorgt Flower Campings ervoor dat ontzettend veel gezinnen een geweldige tijd ervaren tijdens hun vakantie in Frankrijk.

Op vakantie met Flower Campings

Wil je graag naar Frankrijk, maar weet je nog niet zo goed waar je naartoe moet? Dan is het zeker een aanraden om je te laten inspireren door Flower Campings. Dit is een netwerk van allerlei kleinschalige familiecampings. Deze familiecampings kun je allemaal vinden in de mooiste regio’s van Frankrijk. Je hebt dus altijd te maken met mooie locaties waar je een geweldige tijd kunt beleven. Elke plek is gegarandeerd van een prachtige ligging aan zee. Dat Flower Campings écht geschikt is voor iedereen, kun je zien aan het brede accommodatie aanbod. Van overnachtingen in avontuurlijke tipi’s tot aan prachtige luxe lodges, Flower Campings kan het je allemaal bieden.

Ideaal voor kinderen


Een vakantie in Frankrijk is ideaal voor gezinnen met kinderen. Vooral als je kiest voor een vakantie met Flower Campings, dan hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Wat ik erg fijn vond is dat mijn neefjes op de camping gewoon in het Nederlands werden aangesproken. Ontzettend fijn en het zorgt ervoor dat een kind zich al een stuk sneller op zijn of haar gemakt voelt. De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen en er zijn zelfs campings waar kinderen zich gedurende hun vakantie bezig kunnen houden met een eigen moestuintje. Ontzettend leuk én leerzaam voor de kinderen. Daarnaast zijn er ook veel andere leuke activiteiten zoals schilderen, kunstwerken van hout maken en mozaïeken: de kinderen raken hun creativiteit zeker kwijt gedurende de vakantie. Voor de kinderen die het liefst dagelijks in het water te vinden zijn, is er ook genoeg te beleven. Je weet in Frankrijk in ieder geval zeker dat de kinderen zich niet zullen vervelen.

Ben jij al een keer in Frankrijk geweest?

Spread the love