Een pop met vlechten in het haar, een sim only abonnement kant en klaar!

De Sint is weer in het land! Dat betekent weer heel veel blije kinderen, zowel klein als groot. Zeker als ze van de Sint het perfecte cadeautje krijgen in hun schoen of op pakjesavond. Voor de kleintjes weet Sinterklaas wel wat hij moet kopen, die zijn snel tevreden te krijgen. Een leuk nieuw kleurboek, een setjes speelgoedauto’s of nieuwe skeelers. Maar wat moet hij dit jaar nou weer aan die grote blagen geven? Niets geven is geen optie, want dan worden de kleinere achterdochtig, ze vragen zich dan af of hun grote broer of zus misschien niet lief is geweest en daarom geen cadeautje krijgt.

Een praktisch pakje

Sinterklaas heeft daarom getracht een praktisch cadeau te bedenken voor deze grote kinderen. Een cadeau dat klein is en makkelijk door de schoorsteen past, maar wat ook handig is in gebruik en waar je het hele jaar plezier van hebt. Ineens wist de oude man het, het is een cadeau geworden waar in veel huishoudens met pubers over gediscussieerd wordt, het gehele jaar door. De Sint koopt gewoon een Sim Only abonnement van Simyo voor in de smartphone van de grote kids. Zo is er nooit meer te weinig beltegoed, geen slechte verbinding en kunnen papa’s en mama’s hun kinderen op ieder tijdstip van de dag bereiken voor belangrijke zaken zoals het eten en het huiswerk. De grote kinderen kunnen ongestoord lekker internetten, appen en socializen op hun mobieltjes. Er zijn geen discussies meer nodig over de kosten van zo’n smartphone. Is dat niet een geweldig sinterklaascadeau? De Sint slaat daarmee een heleboel vliegen in één klap!

Vergelijken, kiezen & besparen

Sinterklaas is niet gisteren uit het ei gekropen, hij heeft al honderden jaren ervaring met het aanschaffen van cadeautjes. Daarom gaat de Sint altijd eerst prijzen vergelijken. Voor de sim only abonnementen voor de grote kinderen gaat hij naar de website Sim Only vergelijken. Daar maakt hij een inschatting van het belgedrag van deze puber en hij kiest hoeveel belminuten en mb’s hij per maand cadeau wil geven. Dan komt er vanzelf het perfecte sim only abonnement op zijn beeldscherm te staan.

Aanpassen, wijzigen en stopzetten

Een groot voordeel van het geven van een sim only abonnement, is dat het ook stopgezet kan worden met maar een maand opzegtermijn. Dat betekent dat als de puber zich toch niet zo netjes gedraagt in de komende maanden, het abonnement zo beëindigd is. Zowel door Sinterklaas als door de ouders kan het abonnement opgezegd worden. Mocht Sinterklaas trouwens een foutje gemaakt hebben met de inschatting van het aantal belminuten of mb’s dan is dat ook zo opgelost want het abonnement kan eenvoudig aangepast worden. Ouders hebben daarnaast volledige inzagen in het belgedrag en internetgedrag van hun puber via een eenvoudige app.

Spread the love