Een tweede baby op komst! Tijd om babykleding te shoppen!

Een tweede baby op komst! Je leest het goed. Ik heb het onlangs al bekend gemaakt via Instagram, ik verwacht namelijk een jongetje! En aangezien ik hem niet in roze en jurkjes wil gaan kleden is het tijd om wat leuke nieuwe outfits te scoren. Ik deel een aantal tips met je in dit artikel.


Toen ik zwanger was van Noé heb ik mij helemaal los laten gaan als het gaat om roze jurkjes, dekentjes, accessoires en zelfs de flessen moesten er aan geloven. Dat betekend dat wij nu voor ons jongetje écht wat nieuwe dingen moeten gaan scoren. Omdat mijn zwangerschap niet geheel lekker loopt nog (lees: veel misselijk en last van andere kwaaltjes) vind ik het ideaal om van mijn luie bank items te bestellen.

Schattigebabykleertjes.nl

Mijn beste tip is de site schattigebabykleertjes.nl. Deze site heeft zo veel keuze en is ideaal voor mama’s die willen shoppen voor hun kroost. Ik heb hier onlangs ook een super leuke trui voor Noé gekocht van het merk Like Flo. Maar ze verkopen er ook veel andere van mijn favoriete merken zoals Noppies, Tumble ‘n Dry en Name it. Ze hebben écht voor iedere smaak wel iets.

Welke fout ga ik niet meer maken?

Ik ga me niet meer blind staren op 1 kleur. Niet alles hoeft blauw te zijn en daarom ga ik nu ook voor neutralere kleuren zoals wit en grijs. Dit zijn mooie zachte tinten die bij ieder kindje wel staan en daarbij ook nog altijd her te gebruiken. Niet zo zeer dat ik nog een derde zou willen, maar er zijn genoeg mensen in mijn omgeving die dit wel willen. Dus wie weet kan ik hun er dan weer blij mee maken.

De musthaves

Een van de allergrootste musthaves voor mij bij een Newborn baby is het overslag rompertje. Vooral als ze nog mini zijn is het veel makkelijker met omkleden en trust me, dat gemak wil je nog hebben zolang het kan. Voor je het weet rollen ze van je weg en moet je ze vangen om aan te kleden. Dus maak het jezelf vooral zo gemakkelijk mogelijk!

Heb jij nog wat leuke tips voor mij? Laat ze dan in de comments even weten.

 

Spread the love