Zo maak je een uniek cadeau voor Moederdag

Een cadeau geven, het is soms best moeilijk om iets passends voor de ontvanger te vinden. Met Moederdag en Vaderdag dat eraan komt moeten we ook extra goed nadenken wat we onze papas en mamas gaan geven. Heb je geen idee? Wij geven je een leuke tip waarmee je wel hele persoonlijke cadeaus maakt!

Inhoudsopgave

Wanapix

Bij Wanapix kun je allerlei voorwerpen en items laten maken met jouw foto erop. Of die van iemand anders natuurlijk. Ook kun je kiezen voor gewone afbeeldingen om een bepaald sfeertje te krijgen, bijvoorbeeld wanneer je denkt in themas of een bepaald kleurenschema. Het fijne van Wanapix is dat ze een handige online Editor hebben waarmee je makkelijk alles kunt personaliseren. Of het nu voor in huis is, op het werk, jouw hobby of als cadeaualles kan! Denk bijvoorbeeld aan een leuke fotodeken!

Moederdag

Moederdag

Omdat het al heel snel Moederdag is vonden wij het leuk om twee items uit het Wanapix assortiment wat nader toe te lichten. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een fotodeken te maken?! Kies allemaal leuke fotos van gezellige en mooie momentjes met jou/je kindjes en jouw moeder en ontwerp hier de leukste deken mee. Ben je niet direct van de fotos? Dan kun je ook voor mooie afbeeldingen gaan in een kleurenschema dat perfect past bij jouw moeders slaapkamer.  Wanneer je een deken wat teveel vind kun je natuurlijk ook kiezen voor wat leuke kussens. Deze zijn misschien wat subtieler en kun je ook met neutrale kussens combineren. Ze zijn leuk voor op de bank, maar natuurlijk ook als decoratie op bed!

Mocht je nu twijfelen of jouw moeder dit leuk gaat vinden helpen wij jou meteen van je twijfels af, want moeders en omas vinden dit soort producten geweldig! Vooral wanneer er kleinkinderen zijn die op de fotos staan. Voor een oma betekent dit namelijk altijd heel veel. Wanneer er geen kleinkinderen zijn kun je natuurlijk mooie momenten van jullie samen nemen of bijvoorbeeld kiezen voor een leuke foto van een huisdier. Een gepersonaliseerd cadeau is sowieso altijd goed, want het laat zien dat je net wat extra meer moeite hebt gedaan voor jouw cadeau. Het past goed bij de ontvanger en komt vanuit het hart.

Wij zijn nu eigenlijk wel benieuwd naar jouw ideeën voor een Moederdagcadeau. Heb jij al iets op het oog of heb je misschien al wel iets gekocht? Deel het met ons in de reacties onder dit artikel om zo nog meer leuke inspiratie te geven aan onze lezers!

Spread the love