Elmo is cool!

Ken je Elmo nog? Ik weet dat door de komst van Netflix en al die andere kinder kanalen, je haast zou vergeten dat Sesamstraat er nog is. Maar wie is daar nou niet mee groot geworden? 

Sesamstraat

Het deuntje komt ook zo in mijn hoofd. Vroeger toen ik klein was mocht ik altijd Sesamstraat kijken, en toen slapen. Mijn favoriete moment van de dag want verder mocht ik niet zoveel TV kijken als mijn kinderen nu. Misschien dat ik daarom wat makkelijker ben? Ik vond dat namelijk echt een gemis. Ik kreeg een uurtje in de ochtenden in het weekend, en door de weeks Sesamstraat.

Nog steeds vind ik Sesamstraat super voor kleine kinderen. Het is leerzaam, en ze spelen goed in op de issues die spelen onder de kinderen van nu. Op de leuke Sesamstraat manier met figuren als Elmo.

Elmo en Arjan uit Sesamstraat verrassen kinderen op Schiphol

Lachende kinderen op Schiphol door de grapjes makende Elmo uit Sesamstraat. Het is een bijzondere gebeurtenis dat de kleine, roodharige Elmouit de wereldberoemde Sesamstraat stapt en erop uit trekt. Elmo is op Schiphol voor de wereldwijde social media campagne “Wees lief voor elkaar”. Elmospoort iedereen aan om ook online lief te zijn voor elkaar door een grapje te posten en vrienden uitnodigen hetzelfde te doen met #verteleengrapje. Elmo en Arjan brengen een bezoek aan Schiphol om de kindjes te verrassen en de nodige grappen uit te wisselen. In andere landen, onder andere de V.S., is de social media campagne gestart onder de noemer Spread Kindness, #ShareTheLaughter.

Elmo is cool!

Ik heb een kleine zwak voor Elmo, daarom was het ook de eerste knuffel die naast Miya lag toen ze net was geboren! Ik vind hem super grappig, en er was dus een knuffel die je dan ook aan het lachen maakte. Daar hebben beide meiden echt nog heel lang lol om gehad!

Kijken jouw kinderen ook Sesamstraat?

Sesamstraat
Spread the love

Eén gedachte over “Elmo is cool!

Reacties zijn gesloten.