Fashionable en praktische kleding voor een moeder (to be)

Als moeder zijnde gaat steeds meer aandacht naar jouw kind uit en kan het zijn dat jouw eigen uiterlijk niet meer zo belangrijk is. Je wilt het liefst praktisch gekleed zijn zodat je gemakkelijk achter jouw kind kunt aan rennen of makkelijk kunt lopen tijdens het boodschappen doen. Naaldhakken dragen naar de supermarkt is niet helemaal praktisch dus daarom wil ik vandaag tips delen voor praktische en fashionable outfits voor moeders.

Een mom jeans

Een leuk item wat je kunt combineren is een mom jeans, deze spijkerbroeken zijn voor moeders die er wel leuk uit willen zien maar ook aan het praktische nut van kleding willen denken. De broeken zijn passend maar niet zo strak als een skinny jeans, geen gedoe met aantrekken dus. Verder heeft een mom-jeans vaak een hoge taille waardoor een mogelijke buik een beetje verdoezelt wordt.

Enkellaarsjes met een subtiele hak

Iedere vrouw voelt zich een stuk sexyer met hakken aan maar zoals ik al eerder zei, ik zou nooit met naaldhakken naar een supermarkt gaan dus dan is een leuke optie een enkellaarsje met een subtiele hak. Dan heb je toch het gevoel van een hak en ben je vrouwelijk maar heb je geen last van de beknellingen en dergelijke van een naaldhak. Persoonlijk vind ik de enkellaarsjes van Shabbies erg leuk en erg mom-proof. En in combinatie met leuke jurken ben je helemaal zomer proof!

Combineer een midi-rok

Ook een rok is vrouwelijk maar als je moeder bent dan kun je niet altijd meer in een kort rokje over straat. En een maxi rok is leuk maar vaak erg onhandig omdat het over de grond sleept en daardoor viel wordt. Mijn aanrader is daarom een midi-rok een rok net over de knie die ook nog een fashionable is. Zeker in de zomer is het heerlijk om deze rok aan te hebben, lekker luchtig maar niet te bloot.

Vergeet ook zeker niet een mooie jas!

Een mooie winterjas is zeker geen overbodige luxe. En om hier nou een beetje in te investeren is het zeker waard. Neem vooral een tijdloze jas. Denk hierbij aan een mooie trenchcoat of juist een mooie neutrale kleur jas. Ben je nou zwanger? Dan kan ik mij voorstellen dat je niet een complete nieuwe garderobe wilt aanschaffen aan zwangerschapskleding. Maar een zwangerschapsjas is wel echt een must. Deze maakt je outfit namelijk helemaal af en zorgt er voor dat je er ook tijdens je zwangerschap er prachtig en fashionable bij loopt. Neem bijvoorbeeld een gewatteerde zwangerschapsjas, een tijdloos model waar je ook na je zwangerschap nog heerlijk in rond kan lopen!

Dit zijn voorbeelden van vier fashionable items voor moeders die ook praktisch zijn. Het leuke is dat je deze items ook goed met elkaar kunt combineren. Je kunt zelf bepalen hoe je het wilt dragen en wanneer. Heb jij nog tips qua items die echt perfect zijn voor moeders?

Spread the love