Fashionable en praktische kleding voor een moeder

Als moeder zijnde gaat steeds meer aandacht naar jouw kind uit en kan het zijn dat jouw eigen fashion niet meer belangrijk is. Je wilt het liefst praktisch gekleed zijn zodat je gemakkelijk achter jouw kind kunt aan rennen of makkelijk kunt lopen tijdens het boodschappen doen. Naaldhakken dragen naar de supermarkt is niet helemaal praktisch dus daarom wil ik vandaag tips delen voor praktische en fashionable outfits voor moeders.

Een mom-jeans

Een leuk item wat je kunt combineren is een mom-jeans, deze spijkerbroeken zijn voor moeders die er wel leuk uit willen zien maar ook aan het praktische nut van kleding willen denken. De broeken zijn passend maar niet zo strak als een skinny jeans, geen gedoe met aantrekken dus. Verder heeft een mom-jeans vaak een hoge taille waardoor een mogelijke buik een beetje verdoezelt wordt. Je kunt deze mom-jeans tegenwoordig overal kopen denk aan de: H&M, Zara, ASOS en ook de PME legend. Je hoeft echt niet honderden winkels af om een leuke mom-jeans te scoren.

Enkellaarsjes met een subtiele hak

Iedere vrouw voelt zich een stuk sexyer met hakken aan maar zoals ik al eerder zei, ik zou nooit met naaldhakken naar een supermarkt gaan dus dan is een leuke optie een enkellaarsje met een subtiele hak. Dan heb je toch het gevoel van een hak en ben je vrouwelijk maar heb je geen last van de beknellingen en dergelijke van een naaldhak. Persoonlijk vind ik de enkellaarsjes van Shabbies erg leuk en erg mom-proof. En in combinatie met leuke jurken ben je helemaal zomer proof!

Combineer een midi-rok

Ook een rok is vrouwelijk maar als je moeder bent dan kun je niet altijd meer in een kort rokje over straat. En een maxi rok is leuk maar vaak erg onhandig omdat het over de grond sleept en daardoor viel wordt. Mijn aanrader is daarom een midi-rok een rok net over de knie die ook nog een fashionable is. Zeker in de zomer is het heerlijk om deze rok aan te hebben, lekker luchtig maar niet te bloot.

Dit zijn voorbeelden van drie fashionable items voor moeders die ook praktisch zijn. Het leuke is dat je deze items ook goed met elkaar kunt combineren. Je kunt zelf bepalen hoe je het wilt dragen en wanneer. Heb jij nog tips qua items die echt perfect zijn voor moeders?

Spread the love

1 reactie op “Fashionable en praktische kleding voor een moeder”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.