stokke Flexibath

Ik ga op reis en neem mee: een Stokke Flexi Bath

Op vakantie wil je niet teveel sjouwen, tenminste ik niet. Maar soms is het wel ingewikkeld met die kleintjes op vakantie met badderen. Zo een Stokke Flexi Bath past makkelijk in een grote tas of kleine koffer.

stokke flexi bathIBIZA!!

Wij gingen heerlijk 10 dagen naar Ibiza. En dus mocht het Stokke Flexi Bath mee op vakantie. Uiteindelijk was het in de badkamer best benauwd, en was het bad afgesloten, dat het dat het daar gebruiken gewoon niet handig was. Wij hebben hem dus steeds lekker buiten gezet, en gevuld met de tuinslang. Een echte aanrader! Het is natuurlijk bloedheet, dus warm water was totaal niet nodig.

Miya zat dan lekker in het badje onder de citroenboom, en kon daar zo 2 uur blijven zitten, lekker modder erbij en spelen maar. Daarna afspoelen weer met de tuinslang.Wat een luxe! stokke badje

Draagbaarheid

Het badje weegt echt niets, en je kunt hem dus helemaal plat vouwen, zo neemt hij totaal geen ruimte in beslag. Erg handig met reizen, maar ook als je klein behuisd bent of naar de camping gaat bijvoorbeeld. Je hebt dan toch een lekker badje. Uiteraard koos ik voor roze maar ze zijn ook in het blauw en wit te krijgen. Uitgeklapt kan er een baby tot een peuter in. Ze hebben ook speciale zitjes erbij voor de allerkleinsten. Thuis zou je hem ook gewoon kunnen gebruiken.

stokke badje
stokke badje

Het opvouwbare badje.

Het opvouwbare Stokke® Flexi Bath® is ruimtebesparend en gemakkelijk in gebruik: thuis en onderweg. De los verkrijgbare Stokke® Flexi Bath®Newborn Support geeft extra steun en is comfortabel voor de pasgeboren baby.
– lekker gek doen in bad! –
Miya was er erg blij mee, wat vind jij van het badje?
Kijk ook het Ibiza vlog van Keira!
Spread the love

4 reacties op “Ik ga op reis en neem mee: een Stokke Flexi Bath”

  1. Ooh wat een schatje!
    Ik heb ‘m ook en hoe dol ik op Stokke ben, ik vind dit badje (nu) nog niet zo fijn. Ik ben namelijk druk op zoek geweest naar een standaard, maar kan ‘m niet vinden. Voor grotere kindjes schijnt ‘ie wel fijner te zijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *