Tips voor een gezellige kinderkamer

Is de kamer van jouw kind toe aan een make-over, maar wil je niet te veel grote veranderingen doen? Dan is dit blog voor jou! We delen namelijk een aantal tips met je, hoe je op een simpele manier een kinderkamer gezellig maakt. 

 

Foto’s en posters

Om de muren op te leuken, kun je verschillende foto’s en posters ophangen. Bestel bijvoorbeeld leuke posters en hang deze in verschillende lijsten op de muur. Dit kun je zo vaak vervangen als je wilt. Of ga voor een mooie foto op canvas, acrylglas of aluminium! Kies een mooie foto van een vakantie of van jullie gezin en breng persoonlijkheid in de kinderkamer. Dit kun je gemakkelijk online doen via BesteCanvas.nl. 

Kussens 

Wil je meer sfeer in de kinderkamer toevoegen? Shop dan verschillende kussens! Kussens kun je niet alleen op bed leggen, maar maak bijvoorbeeld een gezellig zithoekje in de slaapkamer. Ik weet zeker dat jouw kindje dit echt geweldig vindt! Heerlijk om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes of een boekje te lezen. Kussens kun je in allerlei kleuren en maten shoppen, maar wist je dat je ook kussens bedrukken kunt? Laat een van jullie favoriete foto’s van bijvoorbeeld je kindje zelf of een huisdier bedrukken op een kussen voor een extra persoonlijke kinderkamer. TIP: ook leuk als verjaardagscadeau! 

Speelhoekje

Naast een zithoekje, is een eigen speelhoekje voor een kind ook fantastisch. Wanneer je ruimte genoeg hebt in de kamer, is dit zeker een aanrader om te doen! Denk aan een klein bureautje of tafeltje waar je kindje kan kleuren of knutselen. Of bijvoorbeeld een mooi poppenhuis, een bak met lego of een rekje met verschillende boekjes. Extra voordeel: niet al het speelgoed ligt beneden in de woonkamer. Je kindje kan lekker boven spelen en rommelen en jij houdt het netjes beneden. 

 

Met code MOMMYLOVES91 kun je tot wel  91% korting krijgen bij  BesteCanvas.nl 

Hoe is de kamer van jouw kinderen ingericht?

Tips voor een gezellige kinderkamer

 

Spread the love