Gezond eten tijdens je zwangerschap? What about those cravings?!

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om gezond te eten. Toch is een frietje op zijn tijd erg lekker. Hoe maak je die gezond klaar? Met een airfryer (check hier de aanbiedingen) natuurlijk!

Een van de eerste dingen die je overal leest en hoort is dat je tijdens je zwangerschap gezond moet eten. Niet alleen om niet gelijk 40 kilo aan te komen maar ook om bepaalde kwaaltjes te voorkomen. Denk maar eens aan maagzuur en misselijkheid. Iets waar ik ondanks het gezonde eten nog vaak last van heb. Tijdens bepaalde fases in je zwangerschap krijg je ook te maken met hormoonschommelingen. Ook die zorgen voor vervelende misselijke dagen en dat wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen.

Gezond eten vs cravings

Gelukkig is er voldoende te eten en kun je ook heel lekker en gezond eten zonder enige moeite. Mensen die mij kennen weten dat ik absoluut geen keukenprinses ben. Toch kan ik tegenwoordig veel meer verantwoorde maaltijden klaarmaken. Het is maar net hoe je er zelf in staat. Maar eerlijk is eerlijk. Ik heb ook nog steeds af en toe cravings. Laatst had ik echt continue zin in verse frietjes. Maar ja, van frituurvet krijg ik echt last van maagzuur. Ik ben dus enorm blij met mijn airfryer! Hiermee maak ik heel gemakkelijk lekkere frietjes klaar zonder ook maar een druppel frituurvet te hoeven gebruiken.

Gezond eten met de Airfryer!

Nou kun je met een airfryer nog veel en veel meer klaar maken. Zo heb ik onlangs ook groentes gegrild en zelfs een half kippetje gegrild. Het is wat mij betreft echt dé uitvinding van de eeuw. Ik ben benieuwd of ik ook straks een hoop lekkere en gezonde kinder recepten kan maken met de airfryer. Wie weet?

Heb jij zelf nog wat lekkere en gezonde recepten liggen die ik tijdens mijn zwangerschap nog echt even moet proberen? Laat ze dan achter in de comments!

foto van de frietjes is van shutterstock

Spread the love