Hannah Remodelling cream & Hannah Body oil

Hannah Remodelling cream, een echte winner onder de creams als ik het zo mag geloven! En perfect voor vrouwen die zwanger zijn of net zijn bevallen!  Je huid zal sneller herstellen, striae helpt het of wel sneller weg te vagen en te voorkomen zover dit kan. Vandaag review ik voor jullie de Hannah Remodelling cream die ik samen in combinatie met de Hannah body oil gebruik.

Hannah remodelling cream

Zoals ik al even aangaf is dit product een echte winnaar. Een eer om deze te mogen testen vind ik het zeker en daarom gebruik ik dit sinds het product binnen is elke dag samen gecombineerd met de Hannah body oil.

De remodelling cream wordt omschreven als een huid herstellend product, in mijn geval nam ik de test op mij voor de striae tegen te gaan of zo snel mogelijk te doen vervagen straks na de bevalling.
Maar ook is dit product zeer goed geschikt voor mensen met rimpels, littekens en brandwonden en op advies voor eczeem en rosacea.

Dit allemaal door de toevoeging van maar liefst 12% aan natuurlijk vitamine E, wat speciaal goed geschikt is voor huidherstel.
Nu is het zo dat de remodelling cream de kans op striae helpt verkleinen en niet 100% tegen gaat, dit kan niet.

Wel is het zo dat door je huid zo soepel mogelijk te houden de kans kleiner kan worden. Maar ook na de tijd zal dit de striae helpen doen vervagen.

Eindconclusie & Prijs

Ik ben zeer tevreden over de Remodelling cream. Hij is prettig in gebruik het is een dikke stevige creme en je hebt niet heel veel product nodig om een flink oppervlak in te smeren.

Dat is ook wel belangrijk want dit product is niet goedkoop. De geur is ontzettend fijn en het ruikt naar luxe. Daarnaast heb ik tot nu toe ( week 38 zwangerschap ) nog steeds geen striae op mijn buik, wel op mijn boven benen en daar smeer ik de creme dan ook op hopend dat dit beperkt blijft en ook na de bevalling sneller zal herstellen.

De prijs van €165 is niet een kleine uitgave, dit is serieus denk ik ook het duurste product wat ik heb mogen testen sinds ik blog. De luxe moet je echt in de creme zoeken en in de ingrediënten. De verpakking vind ik zelf erg simpel en normaal voor een luxe product. Wel is het perfect dat dit een tube is en je zo hygiënisch te werk gaat. En soms is simpel juist de uitkomst. De remoddeling cream is wel verkrijgbaar in verschillende formaten en prijzen. Met deze 200 ml doe ik nu al zeker 3 weken en hij is ook nog lang niet op. Een prijzig product maar wel eentje die zuinig is in gebruik en hopelijk straks helemaal de test waar maakt voor mij! Voor nu nog geen striae op de buik en daar ben ik al heel blij mee! Nou gebruik ik het product samen met de Hannah body oil hier gaan we nu nog even na kijken!

Hannah body oil

De Hannah body oil gebruik ik dus samen met de remodelling cream, op mijn boven benen / heupen en buik breng ik de remodelling cream aan.

De body oil breng ik overal aan ook op mijn benen en armen. Het is een rijke olie met macadamia-olie als belangrijkste basis, gecombineerd met arganolie. Uitermate geschikt voor een zeer droge huid maar ook voor de normale huid. De geur is zacht en ontspannend ik vind dit echt naar luxe ruiken.

Eindconclusie & Prijs

Het gebruik is bij deze body oil ook zeer zuinig, je hebt niet veel nodig om je hele lichaam mee in te smeren. De olie is rijkelijk en door de warmte van je handen smeert het erg prettig in.

Sinds de zwangerschap heb ik ontzettend veel last van droge benen en armen, dit zal hem wel in de hormonen zitten. Dus ja smeren smeren en nog eens smeren is wat ik dagelijks doe haha. De oil heeft mijn huid super goed aangepakt en gelukkig voor mij is het gedaan met de droge benen en armen. Wel zo fijn met dit mooie weer dat het allemaal mooi gevoed is.

Voor de Hannah body oil 500 ML betaal je €43,90 Prijs kwaliteit vind ik super en ja deze olie is het zeker waard!

De Hannah remodelling cream en Hannah body oil kun je op de Hannah website vinden. Wat vinden jullie van deze creme als je het zo hoort en zou je zelf zoveel geld over hebben voor een echt goed beauty product?

Liefs Annora

Hannah

BewarenBewaren

Spread the love