Het is weer zo ver, ik moet op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon

Het is weer zo ver, ik moet op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon. Na 9 maanden heeft de telefoon die ik had al de geest gegeven. Van de week besloot mijn dreumes mijn telefoon op te pakken en in de wc te gooien. Na twee dagen drogen is hij helaas nog steeds niet werkend. Oftewel hij is echt kapot. Ik baal daar zo van, telefoons die zo snel kapot zijn, maar ja, dit is eigenlijk ook gewoon eigen schuld, dan moet ik mijn telefoon maar niet laten slingeren.

Waar gebruik ik mijn telefoon voor?

Mijn mobiele telefoon gebruik ik veel. Natuurlijk gebruik ik hem voor bellen, WhatsApp, mail en internet. Maar sinds ik kinderen heb heb ik er een eis bij gekregen. Ik maak veel foto’s en filmpjes van de kinderen en ik vind een goede camera ook belangrijk. De ondersteuning bij de nieuwste android vind ik fijn net als een goede batterijduur en een snelle processor. Omdat ik liever niet teveel uit geef aan een telefoon viel mijn oog op de Samsung Galaxy A6.

Voordelen van de Samsung Galaxy A6

Het grootste voordeel van de Samsung Galaxy A6 is voor mij de prijs. Voor iets meer dan 300 euro kan je hem al kopen. Het belangrijkste punt waarop hij er voor mij uitspringt is het feit dat hij gemaakt is om goede foto’s te maken. Je krijgt een 16 megapixel camera aan zowel de voor als achterkant van de telefoon. Selfies zijn dus net zo goed als gewone foto’s.

 

Ken je dat je lang onderweg bent en je kind zich gaat vervelen? Ik vind het soms dan ontzettend handig om ze een filmpje te laten kijken. Een telefoon die daar geschikt voor is is dus een extra pluspunt voor mij. Ook daar voldoet de samsung galaxy A6 aan.

 

Ook om filmpjes en foto’s te maken van mijn kinderen is hij prima geschikt en dat vind ik zo leuk. Ik kom soms een filmpje tegen van mijn kleuter als baby en ik geniet er echt van om die terug te zien. Ik wil dus echt een telefoon die redelijk goede filmpjes maakt juist om de herinneringen te kunnen vasthouden.

 

Waar ik met mijn eigen onhandigheid ook blij van wordt is de metalen behuizing. De ervaring leert me dat mijn telefoons soms veel te verduren hebben. Ik ben regelmatig onhandig en daardoor valt mijn telefoon regelmatig. Zoals ik net al zei heeft mijn dreumes mijn telefoon regelmatig te pakken. Meestal gaat hij hem gelukkig niet in de wc gooien, maar onhandig is hij wel. Oftewel ook daarvan heeft hij regelmatig wat te verduren. Ook mijn oudste kijkt wel eens een filmpje en hij is een stuk minder onhandig als zijn broertje, maar toch, hij is wel pas een kleuter. Dus fijn een stevige behuizing.

Keuzes

Ik ga nog even door twijfelen over of ik echt de Samsung Galaxy A6 wil kopen. Ik vind hem echt wel heel goed overkomen en de prijs is gewoon leuk. Wel moet ik dan nog een paar weken met een telefoon doen van meer dan 5 jaar oud. Maar ja, dan heb ik wel een fijne telefoon met specificaties die ik wil. Een mooie middenklasse telefoon die vooral uitblinkt op camera en filmpjes kijken.

 

Spread the love