Het kleine kindjes noodpakket van VSM (winactie)

Er zijn van die dingen waar elke moeder tegen aanloopt. Maakt niet uit waar je vandaan komt, al onze kinderen vallen, hebben pijnlijke doorkomende tandjes en zijn weleens verkouden.

Jouw kindje niet? Vooral niet verder lezen en gefeliciteerd met jouw wonderkind.

Voor de rest van ons zijn we gewoon blij met VSM. Voor alles is wel een spulletje of goedje voor de kleintjes. Ik noem er even 3:

vsm3VSM Kind Chamodent tandgel is speciaal ontwikkeld voor de verzorging en verzachting van het tandvlees bij doorkomende tandjes. Door de textuur is de gel gemakkelijk aan te brengen en te gebruiken om het tandvlees zachtjes te masseren. VSM Kind Chamodent tandgel is tandvriendelijk en heeft een aangename smaak.

Breng een bolletje Chamodent tandgel ter grootte van een erwt aan op een vinger en masseer het tandvlees zachtjes. Je kunt dit meerdere keren per dag herhalen, maar niet vaker dan 4 keer per dag. Wacht na gebruik bij voorkeur 10-15 minuten voordat je je kindje iets te eten of drinken geeft.

 

 

 

 

 

 

 

vsm4Doordat kleine kinderen hun neus nog niet goed kunnen snuiten, is er een grotere kans dat hun neusslijmvlies geïrriteerd raakt en ze neusverkouden worden. Vooral bij baby’s is een verstopt neusje erg lastig omdat het hierdoor moeite kan hebben met drinken doordat het niet door het neusje kan ademen. Gelukkig is er VSM Kind Nisykind neusspray speciaal voor kinderen vanaf 0 jaar.

VSM Kind Nisykind neusspray is speciaal ontwikkeld om je kindje vrijer door de neus te laten ademen en is verlichtend en verzorgend voor de luchtwegen. Nisykind neusspray helpt om de neusholte vrij te maken en kan daardoor ook een bijdrage leveren aan het verminderen van oorpijn. Met Nisykind neusspray kan je kindje weer rustig ademhalen. Door de zachte verstuiving en kleine dosering van de spraykop is het daarnaast ook kindvriendelijk in gebruik.

 

 

 

 

 

vsm1Gebruik VSM Derma wondgel voor de behandeling van kleine snij-, schaaf- en brandwonden. Dankzij de Actieve Medische Ingrediënten Olile-Active™ en Spirucal-Active™ creëert de gel een beschermend laagje op de huid om het risico op infecties te verkleinen. VSM Derma wondgel vermindert jeuk,  bevordert de natuurlijke wondgenezing en voorkomt littekenvorming. De gel is te gebruiken vanaf 0 jaar.

(bron VSM)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb zelf nog net geen aandelen in VSM, maar hoeveel ik van alles koop zou ik dat wel moeten hebben eigenlijk. De meiden en ik zijn niet de meest handige personen die er rondlopen, en struikelen, vallen en hebben altijd wel wat. Ik hou zelf niet zo van het chemische, en wil het liefst alles met natuurlijke producten oplossen waar mogelijk. Vandaar dat ik dus al snel bij VSM uitkwam. Ja, we gaan echt wel naar de dokter, en natuurlijk krijgen ook zij gewoon antibiotica of medicijnen. Maar ik zei dus “waar mogelijk”. Eigenlijk al bizar dat ik mezelf nu al aan het verdedigen ben, maar ik zie al moeders met hun vingers op het keyboard klaar om verwijten de wereld in te gooien.

Ik ben heel snel allergisch, en reageer maar op weinig goed. Van deze producten heb ik geen last, dus ook ik gebruik het. Als het geschikt is voor kinderen, kan het nooit slecht zijn voor mama toch?

Winnen!

Ok deze is misschien niet super leuk voor in de schoen, maar een blije mama is een blij kindje. Wij hebben 3 (!) noodpakketjes samen gesteld van bovenstaande producten. Hier kun je weer even mee vooruit deze winter.

Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, OF Instagram OF Twitter (mag ook allemaal). Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder voor wie jij graag wilt winnen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Spread the love

7 gedachten over “Het kleine kindjes noodpakket van VSM (winactie)

  1. Ik zou het vsm pakket graag voor mijn dochter willen winnen

  2. Jaaa! Hier ook bijna vsm aandelen hihi. Laatst begonnen met Kindival voor de jongste die zo onrustig is, maar dit pakketje komt ook zeker op hier in huis ::

  3. Leuke actie! Erg toepasselijk voor mijn neefje, die kleine brokkenpiloot! 😉 Doe graag mee

  4. Ik ben ook fan van VSM. Vallen en stoten creme is hier ook zo iets wat we niet kunnen missen in huis! Doe graag mee voor dit pakketje. Moet eerlijk zeggen dat ik de wondcreme nog nooit gebruikt heb. Durf eigenlijk nooit iets op een wondje te smeren, maar mer vsm moeten we dat toch maar eens proberen!

  5. Ik zou deze graag willen winnen voor mijzelf als moeder van een geweldige dochter ?

  6. Ik maak graag kans, voor onze kleine meid. Zo’n pakket mag eigenlijk niet missen in huis!

Reacties zijn gesloten.