Hier maak je papa vast blij mee

De meeste papa’s hebben alles al, je weet vaak niet wat je ze moet geven als hij weer jarig is of de feestdagen staan voor de deur. Daarbij is het wel leuk om een aantal tips te krijgen waarmee je misschien het perfecte cadeau kan vinden voor jouw papa en de vader van jouw kinderen. Nu is het voor mij ook iedere keer weer lastig maar heb ik inmiddels een aantal ideeën verzameld.

Overhemden

Of ze hem nou dragen naar werk of naar een gezellig dinertje, een mooie overhemd is altijd goed. Leuk daarbij is ook dat je dan zelf kunt kiezen in welke stijl of kleur het overhemd is. Voor een speciale gelegenheid kun je dan ook een matchend overhemd aanschaffen en cadeau doen. Vaak kopen mannen geen overhemden voor zichzelf maar jouw papa zal hier zeker blij mee zijn.

T-shirts

Naast overhemden zijn T-shirts ook altijd goed. Een man kan geen genoeg grijze t-shirts in zijn kast hebben liggen. Sommige T-shirts dragen ze naar de speeltuin maar andere worden gebruikt onder een overhemd. Je kunt de t-shirt van shirtsofcotton.com voor allerlei gelegenheden geven aan jouw papa.

Bier- of wijnpakket

Naast kleding is iedere man wel gek op een lekker drankje. De ene papa is gek op bier en de ander heeft meer oog voor wijn. Een leuke cadeautip is daarom om een bierpakket of wijnpakket cadeau te doen met daarin een aantal lekkere drankjes. Een vader die gek is op speciaal bier, kan dat erg waarderen en een vader die gek is op wijn, gaat liever daarvoor. Handig kan zijn om in de kast te gluren en zo een beetje de smaak te onderzoeken.

Gepersonaliseerd glas

Aansluitend om het vorige cadeau, kun je op een ander moment een gepersonaliseerd glas cadeau doen. Een bierglas met de naam van jouw vader en een leuke foto. Of je kunt een wijnglas met daarin de tekst ‘Beste papa’ of ‘Liefste vader’ laten maken. Het is tegenwoordig erg makkelijk en zorgt voor een leuk en origineel cadeau.

Spread the love