Hoe kies je een kraamcadeau voor de mama?

Je zult natuurlijk denken dat een slabbetje met de tekst ‘Mommy loves my dad, but i look better’ het ultieme kraamcadeau is voor een kersverse moeder, maar geloof me als ik zeg dat het allemaal veel unieker kan.

Een vrouw is in de roze ( of blauwe ) wolken als ze net moeder is geworden van haar prachtige kindje. Maar na negen maanden brandend maagzuur, lekkende borsten en pijn in de heupen wil een vrouw zich op een gegeven moment ook weer gewoon vrouw voelen. Een leuk kraamcadeau hoeft per definitie niets te maken te hebben met de kleine spruit, want waarschijnlijk ben je door je omgeving al overladen met kleertjes en zuigspenen met opdruk tegen de tijd dat het wondertje is geboren.

Wees origineel

Eerst een tip voor de kersverse vader; een strijkijzer, of een fles afwasmiddel dat in crêpepapier is gewikkeld, is geen goed idee.
Verras haar daarentegen met een luxe diner, een warm bad en een
met zorg uitgekozen bodylotion of gewoon een lekker geurtje. Ze zal de aandacht zeker kunnen waarderen.
Misschien zit ze ook wel te wachten op een goed boek, in combinatie met een leuk babyboekje met geluiden, dan kunnen ze samen lezen terwijl ze wachten op een volle luier.

Sieraden

Sieraden doen het altijd goed bij een vrouw, dus ook bij een kersverse moeder. Er zijn bij Chanti bijvoorbeeld prachtige creolen te koop waarmee je zeker zult scoren. Deze gouden oorbellen zullen haar ogen nog sterker laten stralen dan dat al het geval is. Creolen in goud zijn tegenwoordig erg populair en kunnen bij iedere gelegenheid gedragen worden, dus ook tijdens de nieuwsgierige bezoekjes van familie en vrienden. Maar het staat vooral erg chique, precies wat ze nodig heeft.

Praktische cadeaus

Pampers in alle soorten en maten zullen het zeker goed doen. Ook een cadeaubon voor een babywinkel zal zeker in goede aarde vallen, en wat dacht je van leuke speeltjes voor in de box? Baby’s kosten nu eenmaal geld, dus een beetje praktische hulp zal altijd welkom zijn.

Nu ze dat nieuwe maatje weer aan kan zal ook een cadeaubon voor haar favoriete kledingwinkel vast en zeker met open armen worden ontvangen. Of je neemt haar mee naar een schoonheidsspecialiste of de kapper, want ook dat zijn dingen die ze zeker zal weten te waarderen. Een vrouw blijft behalve een moeder natuurlijk ook gewoon een vrouw, en zo wilt ze zich ook voelen tijdens en na de zwangerschap.

Tip! Lees hier meer over kraamcadeaus!

 

 

Spread the love