Het is alweer bijna tijd voor de 9 Maandenbeurs | Maak kans op kaarten!

De 9 Maandenbeurs is voor de zwangere vrouw tot de moeder van peuters.

Ben jij al eens bij de 9 Maandenbeurs geweest? Of op de Huishoudbeurs? Vandaag maak je kans op 2 kaarten om er gezellig heen te gaan!

9 Maandenbeurs

Op de 9 Maandenbeurs vind je van alles voor de zwangere vrouw tot peuters. Wat ik echt heel leuk vind is dat je er ook allemaal nieuwe en innovatieve dingen vind. Je krijgt goede en duidelijke uitleg over alles wat je daar kunt vinden. Ideaal als je even niet weet welke potjes je wilt gebruiken als je begint met voeden. Of tips over dragen en de nieuwste kinderwagen.

Je hebt er ook enorm veel aanbiedingen die je als nieuwe moeder echt niet kunt laten liggen! Die trolley is dus best handig… Ik hoop er zelf nog wat leuks te vinden voor Miya qua kleding en voor haar kamertje. Ze is dan wel net 4, ze heeft nog steeds maat 98/104.. Jamey heeft natuurlijk net kleine Noé, dus ik vermoed dat zij met 2 troleys aan komt! 

De Huishoudbeurs

Met de entreekaart van de 9 Maandenbeurs kun je ook naar de Huishoudbeurs. En dat is echt een groot shopping walhalla. Oh en eten.. je kunt er heel veel en lekker eten. Mijn favoriete hal is ook echt de foodhall, met al die nieuwe hapjes en drankjes die vaak nog niet in de winkel liggen.

Ook is er veel op het gebied van beauty en fashion met echt super aanbiedingen, en heel veel proberen. De health hal is ook zo interactief. Je kunt zelfs sportlessen volgen, hoelahoepen, en korte workshops volgen.

Er is erg veel op het gebied van interieur en interieurverzorging, en je mag bijna alles uitproberen!

WINNEN

De 9 Maandenbeurs en de Huishoudbeurs zijn al jaren bekend als een echt leuk dagje uit. Jij mag vandaag iemand taggen om met je mee te gaan! Met 1 kaart kun je naar beide beurzen op dezelfde dag.

Wil je nog meer kans maken? Neem dan een kijkje op jamey.nlpinkpress.nl  of  mamaisblut.nl voor nog meer kaarten!

 • Like onze PinkPress Facebookpagina / Beauty-Unboxing Facebookpagina (heel graag)
 • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post 
 • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht maar wel een extra kans
 • Door onze instagram (mommylovespink) of beauty-unboxing te volgen krijg je een extra kans

Heel veel succes gewenst, de winnaar krijgt over een week persoonlijk bericht.

Spread the love

13 gedachten over “Het is alweer bijna tijd voor de 9 Maandenbeurs | Maak kans op kaarten!

 1. samen met jonneke shoppen tot we droppen #nunogboffen

 2. Daar zou ik zooo graag heen willen!!! Het liefst naar allebei de beurzen op dezelfde dag! Voor het eerst gezellig samen met mijn moeder naar de huishoudbeurs! En dan ook nog even “spieken” op de 9 maandenbeurs voor de workshop luiertaarten maken en inspiratie op te doen, omdat ik heel graag vanuit huis wat wil opzetten op dat gebied! 💝🍀

 3. Ik heb al kaartjes kunnen regelen, dus ik ga zeker een dagje langs en misschien wel een extra daagje vrijmaken voor de Huishoudbeurs. Wie weten komen we elkaar nog ergens tegen

 4. Kan niet wachten tot we gezellig gaan! Nog maar eventjes!

 5. Superleuke beurs, lijkt me, maar ik ga de winactie overslaan want ik ben nog niet meteen aan kindjes toe! =D

 6. Het is dat het echt te ver is en ik andere afspraken heb, maar zo leuk. Niet voor niets super gewild.

 7. Leuk om samen met mijn moeder te gaan, leuke verrassing!

Reacties zijn gesloten.