Is het een knuffel, of is het een tas?

Miya is helemaal weg van honden. Ze krijgen allemaal een enthousiast hallo, en denkt zij ze te kunnen lokken door lief op haar knietjes te slaan.
Het werkt natuurlijk niet altijd, maar het is heel mega schattig,  dat wel.

bobo buddies keira
Jas van Cool Cat, legging van Primark en laarzen van Michael Kors

Omdat we voorlopig nog geen hondje nemen, na de zomer gaan wij dat nog eens bekijken,  moest ze het doen met een puppy van Hasbro die gezellig mee hijgt en blaft.
Nu kreeg ze dus een heel schattig hondje van BoBo Buddies.

BoBo Buddies zijn super leuk! Het is een knuffel, rugzak en deken tegelijk, 3-in-1. Gemaakt van heerlijk zachte kwaliteit en met een schattig kopje wil jouw kindje deze overal mee naar toe nemen. De knuffel is super zacht en kan ook als kussen worden gebruikt. Het dekentje is heerlijk voor jouw kindje om onder te kruipen, maar is natuurlijk ook leuk om mee te spelen. En als jouw kindje ergens heen gaat, kunnen alle spulletjes in de knuffelrugzak mee!

bobo buddiesWat dit hondje dus zo speciaal maakt,  is dat het ook stiekem een rugtasje is. Ze kunnen zijn pootjes om zich heen doen en zo zit het hondje op de rug. Binnen in zit er een heel zacht dekentje,  die ze dan lekker over zich heen kan leggen. Lekker met de hond tegen zich aan op de bank,  of juist ergens waar ze toch iets van thuis bij zich wil hebben. Maar je kunt er natuurlijk ook zelf wat in doen. Miya neemt hem nu mee naar de peutergroep,  daar zitten dan haar luiers,  doekjes en een stuk fruit in. Als ze moe is of thuis mist kan ze gewoon even haar hondje knuffelen.

bobo buddiesLupo the puppy
Lupo the puppy is loyal and kind
Wagging his tail, dont leave him behind
Take him for walks or snuggle at home
He will be happy, just give him a bone!

Ik kan je vertellen dat hij dan ook overal mee naar toe gaat! Haar konijn blijft nu dan ook op bed,  tenzij ze zich echt niet lekker voelt,  dan moet de konijn mee.bobo buddies

Wat vind jij van dit handige tasje?

Spread the love

Eén gedachte over “Is het een knuffel, of is het een tas?

  1. Ach gos. Ze is zo ontzettend schattig met haar hondje. Keira ook trouwens. Misschien moeten we Miya eens voorstellen aan Cookie?

Reacties zijn gesloten.