Je partner of date verrassen? Dit zijn leuke tips!

Het is leuk om af en toe echt eens uit te pakken, en je partner of date te verrassen! Ga samen iets leuks doen – of dat nu samen thuis op de bank hangen of juist eropuit gaan in de stad is. Hoe maak je een succes van zo’n moment met z’n tweetjes? Dít zijn onze tips.

 

Mooiste outfit aan

 

Het oog wil ook wat! Daarom is het zo leuk om je mooiste outfit aan te trekken als je een verrassingsdate op de planning hebt staan. Een sierlijke outfit is op de plaats, dat past goed bij een leuke date. Ga daarom op zoek naar mooie jurken, waarin jij je op je best voelt. Van een blousejurk met een leuke print tot een chique maxi-jurk – je weet zelf het best wat je het liefst draagt. Nu nog een paar stijlvolle schoenen eronder en een leuke tas erbij, om je outfit compleet te maken.

 

Lingerie voor een date night

 

Over het compleet maken van je outfit gesproken: denk tevens aan lingerie! Als je immers een prachtige outfit gaat aantrekken voor de date night, hoort dit er ook zeker bij. Zo zit je ook nog eens beter in je vel tijdens de date: hier helpt lingerie absoluut bij. Draag een mooi setje, waarin jij je comfortabel voelt.

 

Leuke activiteit bedenken

 

Het is uiteraard tevens belangrijk om een leuke activiteit te bedenken voor de date! Er zijn veel opties om uit te kiezen. Ga na wat jij leuk vindt om te doen én wat je partner leuk vindt om te doen. Misschien gaan jullie wel graag de stad in, om ergens te dineren, en vervolgens naar de bioscoop of een concert te gaan. Een actieve date is tevens een optie: ga samen wandelen, fietsen, zeilen of bungeejumpen. Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt! Al valt er juist ook iets voor te zeggen om die date lekker thuis te houden. Verzorg een uitgebreid diner, haal een goede fles wijn in huis, leg de telefoons aan de kant – en neem thuis echt de tijd voor elkaar. Er is geen goed of fout in het uitdenken van de date night: ieder stel vindt het weer leuk om iets anders te doen. Volg hierin gewoon je gevoel.

 

Houd het een verrassing

 

Tot slot nog een laatste tip: het is het leukst als je je partner of date echt verrast met dit idee. Probeer het daarom stil te houden, en het idee niet alvast per ongeluk te verklappen. Zelfs als iemand zegt niet van verrassingen te houden, zal het in de smaak vallen. Als je de voorbereiding maar goed aanpakt!

Lingerie

 

Spread the love