Jezelf nieuwe sieraden schenken is zelfzorg

Het concept van zelfzorg krijgt tegenwoordig veel aandacht en iedereen voelt de effecten van maanden in quarantaine leven. Het is een idee waarvan experts zeggen dat het altijd op onze agenda moet staan. Ons mentaal, fysiek en emotioneel fit houden is belangrijk voor onze algehele gezondheid, vooral in moeilijke tijden als deze. Jezelf trakteren op een speciaal geschenk zoals sieraden is dan ook een uitstekende manier om je weer voor te bereiden op de gang van zaken.

Geef jezelf een nieuw sieraad cadeau, je bent het waard!

Een van de beste geschenken die je je gehavende emoties kunt geven, is er een waardoor je je mooier en sterker voelt en beter in staat bent om de uitdagingen aan te gaan die op je pad komen. Fijne, handgemaakte sieraden zoals 14 karaat gouden oorstekers of een ring van goud passen mooi in die categorie. Gemaakt door kunstenaars met technieken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Zo kan een sieraad van bijvoorbeeld Isabel Bernard je de wereld in sturen met een mooi en krachtig gevoel. 

De sieraden van Isabel Bernard zijn gebaseerd op haar favoriete plekken in Parijs. De Rivoli collectie is bijvoorbeeld vernoemd naar haar meest favoriete winkelstraat. Klassiek, prestigieus en aristocratisch zijn elementen die je terugziet in haar sieraden. 

De gouden sieraden collectie Monceau straalt een bepaalde eenvoud, rust en creativiteit uit. Deze collectie is dan ook vernoemd naar het park waar haar creativiteit het meest naar boven komt. Niets heerlijker dan na een drukke dag even een rondje lopen door dit prachtige park. Vooral als je er goed uitziet. 

Er goed uitzien, helpt ons altijd om ons goed te voelen. En als je op je best bent, kun je alles aan.

Zelfzorg is gezond!

Het zal veel moeite kosten om alles weer een beetje in vorm te krijgen nadat Covid-19 ons eindelijk rust geeft. Te vaak vervallen we in de mythe dat voor jezelf zorgen eerder egoïstisch dan gezond is. Bereid zijn om je leven ten volle te leven, om je ware potentieel te bereiken, is verre van egoïstisch. 

Het is daarentegen het gezondste dat je kunt doen, niet alleen voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen. Na deze lange vreemde tijd zullen we allemaal op ons best moeten opereren. Dus neem even de tijd, kijk op de website van Isabel Bernard en vind een cadeau speciaal voor jou. 

Je bent het tenslotte waard.

 

Spread the love