Kerstcadeaus voor de leukste papa’s

De feestmaand is in aantocht, dat betekent dat het tijd is voor het kopen van cadeautjes! Voor mijzelf en mijn kind weet ik vaak wel wat ik moet kopen, maar voor de man blijft het altijd een stuk lastiger. Daarom wil ik je graag helpen en deel ik in dit artikel de leukste kerstcadeaus voor de papa’s met je, lees je mee?

Geur/aftershave

Iets wat het bij ons altijd wel goed doet, is een lekkere geur of aftershave. Wanneer je het helemaal goed wilt aanpakken, kun je ook kiezen voor meerdere producten uit een geurlijn. Zo heeft bijvoorbeeld Rituals voor de mannen complete lijnen, inclusief parfum, aftershave, scheerschuim en douchefoam. Een heerlijk pakket, waar de meeste mannen erg blij mee zijn!

Boek/tijdschrift

Ook kun je mannen vaak blij maken met een goed boek of een leuk tijdschrift. Tijdschriften zijn er voldoende voor mannen, met als thema’s onder andere: voetbal, koken, formule 1 en techniek. Je kunt ook een tijdschriftabonnement cadeau geven. Liever een boek? Kies dan een boek wat bij je man past. Houdt hij van koken? Kies dan een kookboek van een van zijn favoriete koks. Liever een spannend boek? Pols dan even wie zijn favoriete schrijver is.

Een mooi overhemd

Kleding is misschien niet het meest gezellige cadeau om te geven, praktisch en leuk is het zeker! De meeste mannen zijn niet zo dol op het shoppen van kleding, dus vinden zij het des te makkelijker om het cadeau te krijgen. Zeker richting de feestdagen is een leuke set altijd welkom. Kies bijvoorbeeld een mooi overhemd wat hij deze kerst al meteen aan kan. Eterna overhemden zijn overigens altijd een goed idee!

Dagje weg

Ben je inspiratieloos, maar wil je toch wat cadeau geven? Kies dan voor een dagje en/of nachtje weg. Dit is altijd leuk en daarnaast profiteer jij hier zelf natuurlijk ook van. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark, of een nachtje naar een kerstmarkt in Duitsland!

Wat shop jij voor je man/vader?

Spread the love